Edisonweg 17-19
Purmerend
Vraagprijs: € 80.000,- per jaar

Succesvol ondernemen begint met een goede locatie!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 17
Kenmerken Gebruiksoppv.: ca. 1.809 m˛
Type object: bedrijfsruimte
Aantal kamers: 5 kamers
Bouwjaar: 2005
Bestemming: detailhandel
Eerste indruk
Wat een verrassend leuke en lichte bedrijfsruimte/showroom is dit en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs……… die combinatie zie je maar zelden!

Het gebouw heeft zowel van binnen als van buiten een industriële uitstraling wat zorgt voor een moderne/hippe indruk. Het onderhoud is goed en er is een bruto vloeroppervlakte van ca. 1.809 m˛ verdeeld over 1˝ verdieping. De open indeling en het vele daglicht geeft de gebruiker zeer veel mogelijkheden! Tot slot zijn er 18 eigen parkeerplaatsen en 18 parkeerplaatsen op het naast gelgen gemeenschappelijke parkeerterrein. Een korte huurtermijn van bijvoorbeeld twee jaar is mogelijk. Ook een verhuur in twee gedeelten is mogelijk.
Indeling
Het betreft een bedrijfsruimte/een showroom met een totale bruto vloer- oppervlakte van ca. 1.809 m˛ en verdeeld over twee verdiepingen, te weten:
- ca.1.166 m˛ op de begane grond en
- ca. 643 m˛ op de eerste verdieping.

De hoge glazen pui aan de voorzijde en bij het eerste gedeelte van de zijgevel zorgt voor veel daglicht wat het tot een zeer aantrekkelijke ruimte maakt!

Links van het gebouw aan de achterzijde is een werkplaats/magazijn met een elektrische overheaddeur en een inloopdeur. Hier zijn ook de technische installaties geplaatst zoals de uitgebreide meterkast en de aansluiting op de stadsverwarming. Op de begane grond is een goede toiletruimte met een dames- en een herentoilet met een voorhal en een wastafel.

De eerste verdieping is te bereiken via een stoere en brede trap in het midden van de ruimte of met de lift. Ook zijn er nog twee trappen links en rechts aan de achterzijde van het gebouw.

Op de eerste verdieping is weer een open ruimte van ca. 643 m˛ met aan de linkerzijde twee goede kantoorvertrekken voorzien van een systeemplafond met ingebouwde verlichting. Er is vanaf de eerste verdieping een leuk zicht op de begane grond.

Enkele kenmerken van de bedrijfsruimte/de showroom zijn:
- 18 eigen parkeerplaatsen voor het gebouw;
- 18 parkeerplaatsen op het gemeenschappelijke parkeerterrein naast het gebouw;
- een elektrische overheaddeur in de zijgevel;
- er is krachtstroom aanwezig;
- er is een lift (voor 4 personen);
- het bouwjaar is 2005;
- een stoere c.q. ‘’industriële’’ uitstraling;
Locatie
Het vrijstaande en strak vormgegeven gebouw is gelegen op het bedrijventerrein De Baanstee West in Purmerend. Het pand biedt u als ondernemer een enorm scala aan mogelijkheden.

De bereikbaarheid is goed, te weten grenzend aan de N244 en op ca. 5 kilometer afstand van de rijksweg A-7. Amsterdam is op ca. 20 minuten rijafstand en de luchthaven Schiphol op ca. 30 minuten rijafstand.

Kortom, de ideale plek voor de ondernemer die uitstraling en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan!
Huurprijs
€ 80.000,- per jaar excl. BTW (deelverhuur mogelijk). Oplevering
In overleg, kan snel. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact