Valeriusplein 5-huis
Amsterdam - Oud-Zuid
Vraagprijs: € 1.145.000,- k.k.

Een waanzinnig dubbel benedenhuis in Amsterdam Oud-Zuid met tuin!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 25Video
Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 165 m˛
Type object: benedenhuis
Aantal kamers: 5 kamers
Bouwjaar: 1911
Buitenruimte: tuin met terras
Eerste indruk
Dit dubbel benedenhuis aan het Valeriusplein heeft een uniek wijds uitzicht over het plein en heeft een erg fijne tuin met een terras van circa 16 m˛ gelegen op het noorden.

De woonoppervlakte van de woning is circa 165 m˛ en dit is verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn maar liefst 4 slaapkamers en er is een luxe badkamer in het souterrain. In 2006 is het gehele pand zeer grondig gerenoveerd. Het heeft een moderne doch warme uitstraling en het is hoogwaardig afgewerkt.

De grote raampartijen aan de voorzijde van de woning zorgen er voor dat het zeer lichte en aangename ruimten zijn en geven de woning een ruimtelijk gevoel. De hoge kwaliteit van de faciliteiten dragen bij aan een ultieme leefruimte.

Wij nodigen u graag uit om de sfeer in dit heerlijke dubbel benedenhuis zelf eens te ervaren tijdens een bezichtiging!
Indeling
Het benedenhuis is verdeeld over twee verdiepingen, de begane grond en het souterrain. De begane grond heeft een stahoogte van circa 2.65 meter en het souterrain heeft een stahoogte van maar liefst circa 2.40 meter.

De entree is op de begane grond en is met een tochtportaal afgescheiden van de gang. In de gang is een apart toilet, een ruime bergkast, de meterkast, een garderobe en de trap. Vanuit de gang is de woon- en eetkamer te bereiken.

De woonkamer is door de grote raampartijen aan de voor- en aan de achterzijde erg licht en het heeft een mooie houten vloer die in een visgraat motief is gelegd.

De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pitsinductiekookplaat met een wokbrander, twee combi-ovens (van Smeg), een vaatwasser en een ijskast. De keuken heeft een mooi marmeren blad en ziet er derhalve modern en verzorgd uit.

De dubbele openslaande deuren aan de achterzijde geven u toegang tot het terras.

In het souterrain zijn maar liefst vier ruime slaapkamers waarvan er twee aan de voorzijde en twee aan de achterzijde zijn. Vanuit de slaapkamers is er door de koekoeksramen aan de voorzijde een leuk zicht op de straat.

De slaapkamers aan de achterzijde kijken uit op de tuin.

In het souterrain is een inpandige berging van ruim 5,5 m˛.

Alle vertrekken zijn te betreden via de ruime hal.

De riante badkamer is volledig in marmer uitgevoerd en er is vloerverwarming. Er is een douche, een ligbad en een dubbele wastafel. In de badkamer is tevens een ruimte waar de aansluiting voor de wasmachine en de droger is.
Locatie
De locatie van het woonhuis aan het Valeriusplein is uitstekend door de centrale ligging aan een groot en groen plein in Amsterdam Oud-Zuid.

In deze buurt komen de hoogtepunten van Amsterdam bijeen: prominente winkelstraten, wereldberoemde musea, het Condertgebouw, het Vondelpark en tal van trendy restaurants.

In de directe omgeving zijn erg leuke winkelstraten als de Cornelis Schuytstraat, de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Beethovenstraat waar u zich uitstekend kunt vermaken.

De bereikbaarheid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer erg goed. Op het Valeriusplein is veel parkeergelegenheid. Parkeren is middels het parkeervergunningstelsel. Op dit moment is er geen wachtlijst voor dit vergunningsgebied.
Bijzonderheden
- een aangenaam en modern dubbel benedenhuis;
- het bouwjaar is circa 1911;
- het pand is in 2007 grondig gerenoveerd;
- de tuin van circa 16 m˛ en het terras van circa 6 m˛ zijn gelegen op het noorden;
- maar liefst vier slaapkamers in het souterrain;
- in de badkamer is vloerverwarming;
- de houten raamkozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
- de c.v.-ketel is uit 2005;
- de erfpacht is afgekocht tot 31 december 2031.
Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren ‘Valeriusplein 5’’ bestaat uit 4 leden en verzorgt het beheer zelf. De verenging functioneert goed. De servicekosten bedragen circa € 218,- per maand en in het reservefonds zit een bedrag van circa € 5.500,- Er is een meerjaren onderhoudsplan en de Vereniging van Eigenaren is ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact