Koningin Emmalaan 10
Bussum - Het Spiegel
Vraagprijs: € 800.000,- k.k.

EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 24Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 182 m²
Type object: woonhuis
Aantal kamers: 7 kamers
Bouwjaar: 1920
Buitenruimte: voor- en achtertuin
Executie-veiling
De helft van een dubbele villa met schuur, ondergrond, tuin, erf en verder aanbehoren, plaatselijk bekend als:

Koningin Emmalaan 10
in
Bussumen kadastraal bekend gemeente Bussum, sectie E, nummer 1857 en groot vier are en zevenenvijftig centiare.
Algemeen
Op 31 oktober 2016 wordt op de Amsterdamse veiling (de E.A.O.G.V. b.v.) executoriaal geveild een leeg op te leveren twee-onder-een-kapwoning in Bussum met een bruto vloeroppervlakte van ca. 182 m² (opgemeten volgens de NEN 2580-meetnormen, zie bijlage II, III, IV, V en VI). De oppervlakte van het gehele perceel is 457 m².

Het te veilen object is gelegen in de chique buurt “Het Spiegel” in Bussum (de mooiste buurt van Bussum). Het betreft een rustige en bosrijke omgeving met vele lommerrijke en rustige lanen.

Het centrum van Bussum is op circa 750 meter afstand en biedt een ruim aanbod winkels en horecagelegenheden.

Het woonhuis is leeg en er is gelegenheid tot bezichtigen. U kunt hiervoor een afspraak maken met ons kantoor.
Indeling
Vanaf de Koningin Emmalaan is het woonhuis via een voetpad door de ruime voortuin te betreden. De voorzijde van het woonhuis is voorzien van een klassieke karakteristieke erker en die zorgt voor een plezierige lichtinval op de begane grond.

De hal biedt toegang tot de woonkamer, de keuken, een apart toilet en de berging van ca. 7 m² in de kelder. De ruime woonkamer heeft een mooie houten vloer, een openhaard en is door de vele ramen aan de voor-, zij- en achterzijde erg licht. Vanuit de woonkamer en vanuit de keuken zijn er dubbele openslaande deuren naar de eetkamer/serre.

De keuken is thans voorzien van diverse inbouwapparatuur doch dient voor een deel gemoderniseerd c.q. opgeknapt te worden.

Onder de trap is de toegang naar de kelder van ca. 7 m² die goed te gebruiken is als wijnkelder of als opslagruimte.

De volledige begane grond beslaat ca. 80 m² en er is een berging/bijgebouw in de achtertuin van ca. 7 m². Het woonhuis heeft nog vele originele stijlkenmerken zoals glas-in-lood ramen en paneeldeuren.

Langs het woonhuis loopt een pad die toegang biedt tot de tuin aan de achterzijde. De achtertuin is gelegen op het oosten maar door de diepte van de tuin (ca. 25 meter diep) is er heel vaak een zonnig plekje te vinden. De tuin dient behoorlijk gesnoeid c.q. gefatsoeneerd te worden.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer. Alle ruimtes zijn vanaf de overloop te bereiken.

De slaapkamers zijn ca. 16,5 m², ca. 16 m² en ca. 7,5 m² en de twee grootste slaapkamers hebben inbouwkasten.

De volledige eerste verdieping is ook voorzien van een houten vloer.

De badkamer heeft een ligbad, een wastafel en een toilet.

Op de overloop is een trap naar de kapverdieping waar nog een slaapkamer met een douche en wastafel is.

De slaapkamer op de kapverdieping kan gebruikt worden als slaapkamer/logeerkamer. Het is een zeer ruime kamer met een dakkapel aan de achterzijde en laminaat op de vloer.

Op de kapverdieping is tevens een overloop waar een mooie houtconstructie “in het zicht” is en waar voldoende ruimte is om de wasmachine en de droger te plaatsen.

Op de vliering is een aparte c.v.-ketel voor de douche en de wastafel op de kapverdieping. In de berging in de tuin hangt de “hoofd”-c.v.-ketel. De vliering is bereikbaar door middel van een uittrekbare vlizotrap.

De informatie is samengesteld naar aanleiding van (oude) informatie verstrekt door derden. Er worden geen garanties gegeven over de verstrekte informatie.
Locatie
Het te veilen woonhuis is gelegen in “Het Spiegel” in Bussum, een buurt met een luxe uitstraling. Dit deel van Bussum kenmerkt zich door een bosrijke omgeving met vele lommerrijke lanen en recreatiemogelijkheden.

Het gehele perceel is 457 m² groot en het woonhuis heeft derhalve een grote voor- en achtertuin van maar liefst ca. 25 meter diep.

Het stadscentrum van Bussum is op ca. 750 meter afstand en biedt een ruim aanbod van winkels en er zijn diverse horeca-gelegenheden.

Bussum is een zeer gewilde woon- en werkomgeving met uitstekende uitvalswegen richting de A-1, de A-27 en de N-236. Behalve met de auto is het woonhuis ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Onder andere buslijn 105 stopt op ca. 100 meter afstand en het NS-station van Bussum ligt op ca. 500 meter afstand.
Bijzonderheden
- de helft van een klassiek dubbel woonhuis en gelegen op eigen grond;
- gelegen in het chique “Het Spiegel” in Bussum;
- het bouwjaar is ca. 1920;
- de bruto vloeroppervlakte is ca. 182 m² (is opgemeten volgens de NEN 2580-meetnormen, zie bijlage VI);
- een zonnige en ruime achtertuin van ca. 25 meter diep met een aparte berging;
- er is een ruime badkamer op de eerste verdieping en een aparte douche met wastafel bij de slaapkamer op de kapverdieping;
- vier ruime slaapkamers;
- grotendeels voorzien van dubbele beglazing;
- een (wijn-)kelder van ca. 7 m²;
- een royaal perceel van 457 m².
Erfpacht
Het woonhuis is gelegen op eigen grond. Plokpenning
De plokpenning is € 8.000,- exclusief btw en die is voor rekening van de verkoper. Gunning/risico
Verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 48 uur na de veiling van het woonhuis. Vanaf de gunning is het risico voor de koper. Betaling/verrekening lasten
De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk op 30 november 2016 worden voldaan. De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van de koper. Biedingen
Tot 14 dagen voor de verkoopdatum kunnen onderhandse onvoorwaardelijke schriftelijke biedingen worden ingediend bij de notaris. Eventuele biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW zonder dat de executant echter gehouden is op een bieding in te gaan. Bedenktijd
De wettelijke bepalingen inzake de eisen van een schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, gelden niet voor een openbare veiling ten overstaan van een notaris. Registergoederen die worden verkocht via de E.A.O.G.V. b.v. worden onvoorwaardelijk en zonder bedenktijd verkocht. Indicatieve vraagprijs
De indicatieve vraagprijs is € 800.000,- k.k. met de bijkomende veilingkosten doch de transactieprijs wordt uiteindelijk bepaald op de veilingavond van 31 oktober 2016. Veilingcondities
De veilingcondities zullen vanaf 30 dagen vóór de verkoopdag ter inzage liggen ten kantore van notaris mevrouw Mr A.M.J.M. Ploumen (Van Doorne N.V.), Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam, telefoon: 020-6789123, e-mail: info@vandoorne.nl. Er wordt geveild volgens de Algemene Veilingvoorwaarden voor Onroerend Goed Amsterdam 2001 (‘’AVEA 2001’’), vastgesteld bij akte d.d. 28 juni 2001 van notaris Mr. P.J.N. van Os te Amsterdam, voor zover daarvan bij de akte van veilingvoorwaarden niet wordt afgeweken. In aanvulling op de Algemene Veilingvoorwaarden Amsterdam (‘’AVA 2001’’) en Algemene Veilingvoorwaarden voor Executieveilingen Amsterdam (AVEA 2001) zijn aanvullende voorwaarden van toepassing in verband met de mogelijkheid om ook via internet mee te bieden. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact