Kloveniersburgwal 131-I+II-voor
Amsterdam
Vraagprijs: € 4.000,- per maand

Dit is een hippe en centrale plek om te ondernemen, helemaal 2016!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 19
Kenmerken Type object: kantoorruimte
Aantal kamers: 5 kamers
Buitenruimte: nee
Gebruiksoppv.: ca. 163 m²
Bestemming: kantoor
Eerste indruk
Uitstraling is bijna onlosmakelijk verbonden aan ondernemen. Daarbij wilt u uw cliënten met trots verwelkomen op uw locatie, gemotiveerd worden door de werkomgeving en vooral ook veel plezier hebben in uw werkzaamheden.

Deze fijne kantoorruimte op de Kloveniersburgwal 131-I+II voor is eind 2015 opgeleverd in een stoer pand dat zeer centraal gelegen is in het bruisende hart van Amsterdam. Het uitzicht op de gracht is fenomenaal.

Het kantoor heeft een industriële en hedendaagse uitstraling. Dit is een plek om trots op te zijn, de werkomgeving en de locatie motiveren u in alle opzichten en dit alles zorgt ervoor dat u ’s ochtends met veel plezier de sleutel omdraait in het slot van uw nieuwe kantoorruimte!
Indeling
Er is een ruime entree hal met een stoere voordeur. Met de lift of via het gemeenschappelijk trappenhuis zijn de diverse kantoorruimtes in het gebouw te bereiken.

Kloveniersburgwal 131-I+II-voor heeft een oppervlakte van ca. 165 m².

De binnenkomst, op de eerste verdieping, is in een grote open ruimte die gelijk motiveert om ‘’de handen uit de mouwen te steken’’. Hier is ook de kleurrijke pantry. Tevens is er een directe c.q. een open verbinding met de kantoorruimte aan de voorzijde.

De kantoorruimte aan de voorzijde is hoger gelegen en via een stoere trap van hout en metaal te betreden.. Aan weerszijde van deze kantoorruimte zijn twee af te sluiten vertrekken die gebruikt kunnen worden als aparte kantoorruimte, een meetingroom c.q. een wachtkamer etc. De hoogte in de drie vertrekken aan de voorzijde is uniek te noemen.

Er is een interne trap naar de tweede verdieping, de vide. De oppervlakte van de vide is ca. 55 m².

Om een goed idee te krijgen van de indeling van de kantoorruimte, verwijzen wij u graag naar de plattegrond aan het einde van deze brochure.

Het gebouw is in 2014/2015 verbouwd tot 7 verschillende kantoorruimtes en is eind 2015 opgeleverd. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

De moderne coatingvloer samen met de zwarte stalen deuren met een hoogte van ca. 2,50 meter, het keurige hang- en het sluitwerk, de schakelaars, de kabelgoten tegen het plafond, het ventilatiesysteem dat in het zicht is zorgen voor een industriële uitstraling en het hedendaagse werkcomfort.

De kantoorruimte is voorzien van een nette pantry met een wastafel en kastruimte.

De kantoorruimte heeft een eigen toilet. Daarnaast is er op de derde verdieping een gemeenschappelijke toiletruimte met een dames- en een herentoilet.

Het kantoorpand is verder voorzien van een intercominstallatie, een personenlift en een goed onderhouden en ruim trappenhuis.
Locatie
Dit schitterende pand is gelegen in het bruisende Centrum van Amsterdam. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

De bereikbaarheid is goed. De tramlijnen 4, 5, 9, 14, 16, 24 en 25 stoppen allemaal op ca. 250 meter afstand. De Stopera met een openbare parkeergarage is op ca. 250 meter afstand en ook de parkeergarage The Bank bij het Rembrandtplein is op ca. 250 meter afstand. Het Centraal Station is op ca. 5 minuten fietsen wanneer de Noord/Zuidlijn straks gereed is, is deze plek nog beter te bereiken door de metrohalte op het Rokin.

Voor de vrijdagmiddagborrel zijn er diverse hippe terrasjes, restaurants of een gezellige stamkroeg!
Bijzonderheden
in 2015 grondig gerenoveerd en opgeleverd;
twee werkverdiepingen
stoere en industriële uitstraling;
er is een lift in het gebouw;
aansluiting op Ziggo in de meterkast;
er is een eigen c.v.-ketel;
er is een eigen aansluiting voor gas en elektra;
zeer centrale en bruisende locatie;
Huurovereenkomst
De af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ 2003) zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Huurcondities
een huurperiode vanaf één jaar;
de betaling van de huurprijs is per kwartaal;
de waarborgsom of de bankgarantie is 3 maanden huur alsmede de servicekosten en de BTW
huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet zal de huurprijs 21% worden verhoogd ten einde het financiële nadeel voor de verhuurder volledig te compenseren;
Huurprijs
€ 4.000,- per maand.

De servicekosten zijn € 100,- per maand. De servicekosten zijn voor het 1x per week schoonmaken van de entree, de lift, het trappenhuis, de gemeenschappelijke toiletten op de derde verdieping en voor de verlichting van de gemeenschappelijke ruimten, het gebruik van de lift en voor het waterverbruik.
Oplevering
In overleg, kan per direct. Kadastrale gegevens
Gemeente: Amsterdam
Sectie: G
Nummer(s): 8599
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact