Mary van der Sluisstraat 406-+PP
Amsterdam - Zeeburg
Vraagprijs: € 1.500,- per maand

Anno 2017 hebben we heel wat woonwensen……….dit appartement voldoet hier aan
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 14Video
Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 70 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 2016
Buitenruimte: terras
Eerste indruk
Wonen tussen stad en water………..in alle rust maar met alle hotspots van Amsterdam binnen handbereik. Geniet van alles en zelfs van niets in dit gloednieuwe appartement dat gelegen is in een speels robuust appartementencomplex op het vernieuwde Zeeburgereiland.

Het Zeeburgereiland was een stukje ongerept Amsterdam. De geschiedenis op het eiland is ‘’geschreven’’ door hippies en bedrijfjes, die nergens anders in Amsterdam konden bestaan. Nu, jaren later, is dit dé plek om te genieten van de rust, de ruimte en de vrijheid onder de rook van Amsterdam.

De gebouwen van het nieuwbouwproject ‘’Y- City’’, waarvan dit appartement deel uitmaakt, zijn in het najaar van 2016 opgeleverd. Dit appartement van ca. 70 m² is niet eerder bewoond en ligt op de vierde verdieping. Het heeft een diep terras op het zuidoosten met een leuk uitzicht over de nieuwe woonwijk, richting het Buiten-IJ en de Oranjesluizen.

Bij het appartement hoort een eigen plaats in een parkeergarage op loopafstand. Deze parkeergarage is nog ‘’under construction’’ en daarom kan de auto voorlopig op een afgesloten terrein in de nabijheid van het complex worden geparkeerd.
Indeling
De afgesloten gemeenschappelijke entree is ruim van opzet en mooi afgewerkt. Vanuit de entree en via een achteringang is de inpandige fietsenberging bereikbaar.

Het appartement op de vierde verdieping is bereikbaar via het trappenhuis of met de lift.

De entree/hal van het appartement geeft toegang tot alle vertrekken.

De ruime woonkamer met een open keuken is het ‘’hart’’ van het appartement. Er is een goede lichtinval door de glazen schuifpui naar het diepe terras met een leuk uitzicht over de omgeving, richting IJburg.

De moderne keuken, uitgevoerd in hoogglans wit met een donker aanrechtblad, biedt voldoende opbergruimte en is voorzien van kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur.

Er zijn twee slaapkamers van respectievelijk 12 m² en 6,5 m². De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een handdoekenradiator. Het moderne toilet is separaat.

Tot slot is er een ruime interne berging met een aansluiting voor internet en de wasmachine/droger.

Er ligt een white wash laminaat vloer die de woning een moderne doch sfeervolle uitstraling geeft.
Locatie
Het appartement is gelegen op het Zeeburgereiland.

Stadse sferen worden hier optimaal gecombineerd met rust en ruimte. Er is voor ieder wat wils. Sporten, de natuur van het natuurgebied Waterland, genieten van een culinair hoogstandje of luieren op het strand van Blijburg. Voor wie toch nog meer wil is het bruisend stadsleven op een steenworp afstand.

De bereikbaarheid van het appartement is zowel met het openbaar vervoer als de auto goed. Tram 26 naar Amsterdam CS stopt op 5 minuten lopen en de ringweg A-10 en de Piet Heintunnel liggen op 5 minuten rijden.
Oppervlakte
De totale woonoppervlakte is: ca. 70 m²;
Het terras is: ca. 10 m².
Bijzonderheden
een licht appartement op een nieuwe woonlocatie;
rustig gelegen aan de rand van Amsterdam;
er is een lift aanwezig;
vloerverwarming (die apart regelbaar is);
de keuken en de badkamer zijn gloednieuw;
er is een video-intercom aanwezig;
kunststof kozijnen voorzien van HR+++ glas;
er is een ruime terras op het zuidoosten;
er is een eigen parkeerplaats;
een gezamenlijke inpandige fietsenberging;
goede bereikbaarheid met het ov en met de auto;
Huurprijs
€ 1.500,- voor het appartement en de parkeerplaats tezamen.

De huurprijs is exclusief de aansluitingen voor water, elektra, televisie, internet en telefonie.

De huurprijs is inclusief de servicekosten voor onder andere het liftonderhoud, het schoonmaken van de entree en de gemeenschappelijke ruimtes, de verlichting in de gemeenschappelijke ruimtes etc.
Huurovereenkomst
De af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER Versie: juni 2016 zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Huurcondities
een maximale huurperiode van 2 jaar;
een opzegtermijn van drie maanden;
een waarborgsom of een bankgarantie van drie maanden huur;
een diplomatenclausule is mogelijk;
h et appartement is niet geschikt voor studenten/woningdelers.
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact