Caramelstraat 15
Almere - Buiten

EXECUTORIALE VERKOPING (ex artikel 3:268 jo 3:254 BW)


Veilingdatum: maandag 20 maart 2017
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 5

Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 90 m²
Type object: ééngezinswoning
Bouwjaar: 1996
Buitenruimte: voor- en achtertuin
Executie-veiling
Het woonhuis met schuur, ondergrond, erf en verder aanbehoren plaatselijk bekend als:

Caramelstraat 15
in
Almere-Buiten


en kadastraal bekend gemeente Almere, sectie B, nummer 671 en groot één are en 20 centiare (1a en 20 ca).
Algemeen
Op 20 maart 2017 wordt op de Amsterdamse veiling (de E.A.O.G.V. b.v.) executoriaal geveild een ééngezinswoning met een bruto vloer-oppervlakte van ca. 90 m² (niet opgemeten volgens de NEN 2580-meetnormen) en met een eigen voortuintje alsmede een achtertuin die op het zuidoosten is. De achtertuin is eveneens middels een achterom bereikbaar.

De tussenwoning is gebouwd in ca. 1997 en gelegen in de “Regenboogbuurt” in Almere-Buiten. De buurt heeft diverse groenstroken en in de directe omgeving is het Meridiaanpark. Ook het openbaar vervoer en een basisschool is in de buurt.

De informatie is samengesteld naar aanleiding van (oude) informatie verstrekt door derden.

Het betreft een executie-veiling waardoor er geen garanties gegeven kunnen worden over de verstrekte informatie.
Indeling
In ca. 1997 is de woonwijk “Regenboogbuurt” in Almere-Buiten gebouwd en de tussenwoning maakt hier onderdeel van uit.

Het betreft een rustige en kindvriendelijke woonwijk met diverse groenstroken.

De bruto vloeroppervlakte is circa 90 m² (dit hebben wij niet kunnen opmeten volgens de NEN 2580-meetnormen) en de vermoedelijke indeling van de tussenwoning is als volgt:
De begane grond: entree, hal met de meterkast en het toilet, de woonkamer is aan achterzijde met een toegang naar de achtertuin. Er is een open verbinding met de keuken die aan de voorzijde is.
Eerste verdieping: overloop met toegang naar drie in ruimte variërende slaapkamers (ca. 14 m², ca. 11,4 m² en ca. 7,4 m²) en naar de badkamer. Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde. Er is een aparte kast waar de aansluiting voor de wasmachine en voor de droger is.

Volgens informatie van derden dient de woning opgeknapt te worden.

De achtertuin heeft een oppervlakte van
ca. 50 m² en heeft een ligging op het zuidoosten. In de achtertuin staat een vrijstaande houten berging en de achtertuin is eveneens bereikbaar via een achterom.
Locatie
De wijk ‘’de Regenboogbuurt’’ is gelegen in het stadsdeel Almere-Buiten en grenst aan de Bloemenbuurt, de Indische buurt, de Eilandenbuurt en de Lage Vaart. De buurt kent een zeer gevarieerde architectuur. Kleur was in deze buurt geen bijzaak, maar de hoofdopdracht voor de architecten. De straatnamen in de Regenboogbuurt zijn vernoemd naar de verschillende kleuren en tinten.

In de nabijheid is onder andere het Meridiaanpark met vertier voor jong en oud. Voorzieningen zoals (basis)scholen, een kinderdagverblijf, een buurtsupermarkt en een gezondheidscentrum zijn in de directe omgeving te vinden.

De bereikbaarheid met zowel de auto als met het openbaar vervoer is goed. Tevens is het centrum van Almere-buiten op ca. 5 minuten rijafstand.
Erfpacht
De tussenwoning is gelegen op eigen grond. Er is geen canon verschuldigd. Plokpenning
De plokpenning is € 1.250,- exclusief btw en die is ten laste van de verkoper. Gunning/risico
Verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 48 uur na de veiling van de woning. Vanaf de gunning is het risico voor de koper. Betaling/verrekening lasten
De koopsom en het verder door koper verschuldigde moet uiterlijk op 20 april 2017 worden voldaan. De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van de koper. Biedingen
Tot 14 dagen voor de verkoopdatum kunnen onderhandse onvoorwaardelijke schriftelijke biedingen worden ingediend bij de notaris. Eventuele biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW zonder dat de executant echter gehouden is op een bieding in te gaan. Bedenktijd
De wettelijke bepalingen inzake de eisen van een schriftelijke koopovereenkomst en de bedenktijd van drie dagen, zoals die per 1 september 2003 in werking zijn getreden, gelden niet voor een openbare veiling ten overstaan van een notaris. Registergoederen die worden verkocht via de E.A.O.G.V. b.v. worden onvoorwaardelijk en zonder bedenktijd verkocht. Veilingcondities
De veilingcondities zullen vanaf 30 dagen vóór de verkoopdag ter inzage liggen ten kantore van notaris mevrouw mr. A.M.J.M. Ploumen (Van Doorne N.V.), Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam, telefoon: 020-6789123, e-mail: info@vandoorne.nl. Er wordt geveild volgens de Algemene Veilingvoorwaarden voor Onroerend Goed Amsterdam 2001 (‘’AVEA 2001’’), vastgesteld bij akte van 28 juni 2001 van notaris Mr P.J.N. van Os te Amsterdam, voor zover daarvan bij de akte van veilingvoorwaarden niet wordt afgeweken. In aanvulling op de Algemene Veilingvoorwaarden Amsterdam (‘’AVA 2001’’) en Algemene Veiling-voorwaarden voor Executieveilingen Amsterdam (AVEA 2001) zijn aanvullende voorwaarden van toepassing in verband met de mogelijkheid om ook via internet mee te bieden. Overige bijzonderheden
- de bruto vloeroppervlakte is ca. 90 m² (niet kunnen opmeten volgens de NEN 2580-meetnormen);
- een achtertuin van ca. 50 m² met een achterom en een vrijstaande houten berging;
- er is een voor- en een achtertuin;
- volgens informatie van derden dient de woning opgeknapt te worden;
- een rustige woonwijk in Almere-Buiten;
- diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig;

De informatie is samengesteld naar aanleiding van (oude) informatie verstrekt door derden. Er worden geen garanties gegeven over de verstrekte informatie.
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact