Hogeweg 48-II
Amsterdam - Watergraafsmeer
Vraagprijs: € 2.100,- per maand

Een modern, licht en gerenoveerd 3-kamerappartement van ca. 100 m˛!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 30Video
Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 100 m˛
Type object: appartement
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 1900
Buitenruimte: balkon
Eerste indruk
Een prachtig gerenoveerd 3-kamerappartement van ca. 100 m˛ op de tweede en bovenste verdieping met aan de achterzijde een balkon van ca. 8 m˛ (op het oosten). Het appartement kijkt aan de voorzijde leuk uit op een pleintje met een prachtige fontein en diverse oude bomen.

Het appartement is gelegen in de Watergraafsmeer nabij Park Frankendael en het nieuwe winkelcentrum Oostpoort. In de directe omgeving van het appartement zijn op de Hogeweg, de Middenweg en de Linaeusstraat tal van leuke winkels voor de dagelijkse en voor “funshopping”.

Het appartement is recentelijk grondig gerenoveerd en is onder andere voorzien van een houten vloer, strak gestuukte witte wanden, hoge plafonds, houten kozijnen met draai-/kantelramen (met isolatieglas), een moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een vrijstaande r.v.s.-koelkast met vriezer en een luxe badkamer. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers en er is een afzonderlijk en ruim toilet in de hal.
Indeling
Op de begane grond is de gemeenschappelijke entree voor de twee bovenwoningen en er is een net trappenhuis dat gezamenlijk wordt gebruikt met het appartement op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Op de overloop van de eerste verdieping is de entreedeur naar het appartement en vanuit daar is er een eigen binnentrap (gestoffeerd) naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is een ruime hal van waaruit de woonkamer met de keuken, de beide slaapkamers, de badkamer en het afzonderlijk toilet te bereiken zijn. In de hal is een lichtkoepel die voor veel daglicht zorgt.

Vanaf de overloop zijn er twee openslaande houten deuren met veel glas naar de woonkamer van ca. 55 m˛ (!) met de moderne open keuken. Aan de achterzijde van de woonkamer is een deur naar het balkon en in de woonkamer is een binnentrap naar het dak (niet te gebruiken als dakterras).

In het appartement zijn twee ruime slaapkamers van respectievelijk ca. 15 m˛ en ca. 12 m˛ en er is een luxe badkamer met een ruime inloopdouche, een ligbad en een wastafel. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van spotjes in het plafond.

In de ruime en lichte hal is een afzonderlijk toilet en er is een (berg-)kast aanwezig waar de c.v.-ketel is. Hier zijn tevens de aansluitingen voor de wasmachine en voor de droger.
Locatie
Het appartement is gelegen in de Watergraafsmeer en is om de hoek van Park Frankendael met o.a. “restaurant De Kas” en de Middenweg. Op loopafstand is het winkel-centrum Oostpoort waar een grote Albert Heijn is en diverse andere winkels.

In deze hippe buurt zijn talloze leuke winkels en er zijn de laatste tijd veel populaire restaurants bij gekomen.

In de directe omgeving zijn meerdere kinderdagverblijven en goede basis- en middelbare scholen.

Tramlijn 9 stopt op ca. 200 meter afstand en biedt een directe verbinding naar het centrum van Amsterdam en naar Amsterdam-Centraal Station.

Op straat is voldoende mogelijkheid om betaald te parkeren en het is mogelijk om een parkeervergunning voor bewoners te verkrijgen.
Bijzonderheden
- ca. 100 m˛ woonruimte op een erg leuke locatie in de Watergraafsmeer;
- het appartement is recentelijk gerenoveerd en is in een zeer goede staat van onderhoud;
- een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur;
- twee ruime slaapkamers;
- een luxe en nette badkamer;
- een afzonderlijk toilet;
- een eigen c.v.-ketel;
- een royaal balkon aan de achterzijde (gelegen op het oosten);
- het appartement is uitgerust met een aansluiting voor telefoon, televisie en internet;
- er is een intercom-installatie.
Huurcondities
- opleveringstermijn: per direct;
- een huurperiode van tenminste 1 jaar en daarna voor onbeperkte duur;
- opzegtermijn: drie maanden;
- opleveringsniveau: oplevering in de huidige staat;
- waarborgsom of bankgarantie van drie maanden huur;
- huurovereenkomst: de af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 2.100,- per maand. Oplevering
Per direct. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact