Admiralengracht 113-B
Amsterdam - De Baarsjes
Vraagprijs: € 600.000,- k.k.

Een ruimtelijk appartement met uitzicht op de gracht en met een eigen parkeerplaats!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 29Video
Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 114 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 2004
Buitenruimte: terras
Eerste indruk
In 2004 is aan de Admiralengracht het wooncomplex ‘’Balboa’’ gerealiseerd. Het is een modern wooncomplex voorzien van een lift, een eigen afgesloten parkeergarage, een binnenplaats en een video-intercominstallatie. Het complex is leuk vormgegeven en gelegen op de grens van de Baarsjes en de Bos en Lommer. Twee buurten waar ze heel goed weten wat hip en happening is. Deze stadswijken kenmerken zich door een jonge en multiculturele samenleving.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping en de woonoppervlakte is ca. 114 m². Er zijn momenteel twee slaapkamers doch er is een mogelijkheid om hier drie slaapkamers van te maken.

De riante hoogte (ca. 3,30 meter) in de woonkamer en de keuken geven, het balkon op oosten en het uitzicht op de Admiralengracht maken het woonplezier compleet.

Door de ligging aan de gracht, behoort een bootje voor de deur tot de mogelijkheden……..voor velen een droom die uit kan komen!

Andere relevante informatie is o.a.:
een eigen berging van ca. 5 m² in de onderbouw;
nooit meer op zoek naar een parkeerplek op straat. U heeft een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage;
een afgekochte canon tot en met 31 mei 2053.


Het appartement heeft verder nog een eigen berging van ca. 5 m² in de onderbouw en dankzij de eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het wooncomplex hoeft u nooit meer op zoek naar een plek op straat!
Indeling
Het appartement is bereikbaar via het gemeenschappelijk traphuis of met de lift.

Via de galerij, met uitzicht op de binnentuin en het (school-/speelplein), komen we bij de voordeur van het appartement.

Er is een ruim entree die overloopt in de vide met een prettige werk-/studeerplek.

Vanaf de vide kijken we neer op de ruime living met een riante plafondhoogte van ca. 3,30 meter en met drie grote ramen met uitzicht op de Admiralengracht. Wat een fantastische leefruimte is dit! Door het niveauverschil (splitlevel) voelt het appartement aan als een loftwoning.

De living heeft een half open verbinding met de keuken. De keuken is ruim van opzet, voorzien van inbouwapparatuur, te weten:
- een vierpits gasfornuis;
- een oven;
- een vaatwasser;
Tevens is veel kastruimte aanwezig. Het aanrechtblad is van in het werk gestort granito.

Door de glazen pui met openslaande deuren naar het terras, is er ook vanuit de keuken uitzicht op de gracht. Het terras is overdekts, gelegen op het oosten en heeft een oppervlakte van ca. 8 m². Kortom en beschutte en gezellige (eet-)plek met ‘’zeezicht’’’.

Het appartement heeft twee goede slaapkamers aan de galerij-zijde van het appartement. Op relatief eenvoudige wijze is het mogelijk om drie slaapkamers te realiseren. De mogelijkheden lichten wij u graag toe.

De badkamer is netjes onderhouden en is voorzien van een brede wastafel, een ligbad met een douche, een handdoekenradiator en een opbergkast.

Verder heeft het appartement een apart toilet, en een ruime bergkast waar onder andere de c.v.-ketel en de aansluiting voor de wasmachine en de droger is.

Het appartement is voorzien van isolerende beglazing, draai-/kiepramen en ventilatie-roosters.

In het hele appartement, met uitzondering van de natte ruimtes, ligt een parketvloer. Het is een leuke vloer, welke met het nodige onderhoud er weer als nieuw uit zal zien.
Locatie
Het appartement is gelegen in de stadsbuurt ‘’De Baarsjes’’ en op de grens met Bos en Lommer. Hier weten ze wat ‘’hot en happening is’’

De afgelopen jaren heeft deze omgeving zich volop ontwikkeld. Het kloppend hart van de buurt is de gezellige Jan Evertsenstraat. Hier kun je goed terecht voor trendy cafés en restaurants. Pop-upstores, de Turkse bakker en de plaatselijke groenteboer zorgen hier voor een cultureel straatbeeld.

Verder kenmerkt de directe omgeving van het appartement zich als een rustige, groene en woonomgeving met alle gemakken van de stad binnen handbereik. Voor de kinderen zijn er een groot aantal speeltuinen in de buurt te vinden.

De bereikbaarheid met zowel het OV als met de auto is uitstekend. Daarbij behoort zoeken naar een tot de verleden tijd. U beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Wellicht wordt het alleen nog zoeken naar een ligplaats voor de boot op de zomerse dagen en/of avonden………..met de Admiralengracht voor de deur kan de woonwens ‘’bootje voor de deur’’ van de wensenlijst worden afgevinkt!
Oppervlakte
De woonoppervlakte is ca. 114 m²;
De berging in de onderbouw is ca. 5 m²;
Het terras is ca. 8 m²;
De parkeerplaats is ca. 12 m².
Bijzonderheden
? het bouwjaar is ca. 2004;
? februari 2018 zijn de wanden in het appartement opnieuw geschilderd;
? het plafond in de woonkamer en de keuken is maar liefst ca. 3,30 meter hoog;
leuk uitzicht op de gracht;
een terras met de ochtendzon;
een eigen parkeerplaats in de parkeergarage;
twee ruime slaapkamers en de mogelijkheid om er drie slaapkamers van te maken ;
het energielabel is A;
volledig voorzien van dubbel glas;
er is een lift aanwezig in het gebouw;
diverse leuke winkel- en horecagelegenheden op de Jan Evertsenstraat;

er is een lift aanwezig in het gebouw;
er is een gemeenschappelijke binnentuin;
diverse leuke winkel- en horecagelegenheden op de Jan Evertsenstraat;
V.v.E.
De Vereniging van Eigenaren ‘’Balboa te Amsterdam’’ wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten voor het appartement zijn € 132,39 per maand. De servicekosten voor de parkeerplaats zijn € 16,32 per maand.

De V.v.E is gezond en er is een meerjaren onderhoudsplan aanwezig.
Erfpacht
Gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht t/m 31 mei 2053. De bepalingen van 2000 zijn van toepassing. Vraagprijs
€ 600.000,- k.k.

De vraagprijs is voor het appartement en de parkeerplaats samen.
Oplevering
In overleg. Kadastrale gegevens
Gemeente: Amsterdam
Sectie: C
Nummer(s): 10792
Indexnummer: 70 - 100
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact