Admiralengracht 113-B
Amsterdam - De Baarsjes
Vraagprijs: € 625.000,- k.k.

Een verrassend appartement met uitzicht op de gracht en met een eigen parkeerplaats!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 23


Video
Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 114 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 2004
Buitenruimte: terras
Eerste indruk
Welkom thuis!

Onder andere de riante hoogte in de living, het uitzicht op de Admiralengracht en de goede inval van daglicht maken het in dit appartement heerlijk thuiskomen. En………. door de ligging aan de gracht, ‘’een bootje voor de deur’’ een droom die uit kan komen!

Het appartement heeft een balkon op oosten, twee slaapkamers, een woonoppervlakte van ca. 114 m² en is gelegen op de derde verdieping van het leuk vormgegeven Balboa-wooncomplex. Het wooncomplex is uit 2004 en gelegen tussen de Jan Evertsenstraat en de Postjesweg. Het complex is onder andere voorzien van een lift, een gemeenschappelijke binnentuin en een video intercom.

Het appartement heeft verder nog een eigen berging van ca. 5 m² in de onderbouw en dankzij de eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het wooncomplex hoeft u nooit meer op zoek naar een plek op straat!
Indeling
Het appartement is gelegen op de derde verdieping die bereikbaar via het gemeenschappelijk traphuis of met de lift.

Via de galerij, met uitzicht op de binnentuin en het (school-/speelplein), komen we bij de voordeur van het appartement.

Bij de entree is ruimte voor de garderobe. Vervolgens komen we bij de vide en hier hebben we een ‘’wauw-moment’’ door het zicht op de ruime living met een riante plafondhoogte van ca. 3,30 meter en met drie ramen met uitzicht op de gracht. Wat een fantastische leefruimte is dit!

Door het niveauverschil (split-level) heeft het appartement een loft-uitstraling.

De living heeft een half open verbinding met de keuken. De keuken is ruim van opzet, voorzien van diverse inbouwapparatuur en er is veel kastruimte aanwezig. Het aanrechtblad is van in het werk gestort granito.

Door de glazen pui met een deur naar het terras, is er ook vanuit de keuken een leuk uitzicht op het water. Het terras (gelegen op het oosten) heeft een oppervlakte van
ca. 8 m². Er is dus voldoende ruimte voor een gezellige eetplek met ‘’zeezicht’’’.

Het appartement heeft twee goede slaapkamers aan de galerij-zijde van het appartement. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk ca. 15 m² en ca. 20 m².

De badkamer is netjes onderhouden en is voorzien van een brede wastafel, een ligbad met een douche, een handdoekenradiator en een opbergkast.

Verder heeft het appartement een apart toilet, en een ruime bergkast waar onder andere de c.v.-ketel en de aansluiting voor de wasmachine en de droger is.

Het appartement is voorzien van isolerende beglazing, draai-/kiepramen en ventilatie-roosters.

In het hele appartement, met uitzondering van de natte ruimtes, ligt een smaakvolle parketvloer die het appartement een warme uitstraling geeft.
Locatie
Het appartement is gelegen in de stadsbuurt ‘’De Baarsjes’’.

De afgelopen jaren heeft deze omgeving zich volop ontwikkeld. Het kloppend hart van de buurt is de gezellige Jan Evertsenstraat. Hier kun je goed terecht voor trendy cafés en restaurants. Pop-upstores, de Turkse bakker en de plaatselijke groenteboer zorgen hier voor een cultureel straatbeeld.

Verder kenmerkt de directe omgeving van het appartement zich als een rustige, groene en kindvriendelijke woonomgeving met alle gemakken van de stad binnen handbereik.

Het appartement is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Zoeken naar een parkeerplaats is, door de eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het wooncomplex, verleden tijd. De parkeergarage is afgesloten en heeft door natuurlijk daglichtinval en de aanwezigheid van een boom nog wat karakter gekregen.

Wellicht wordt het alleen nog zoeken naar een ligplaats voor de boot op de zomerse dagen en/of avonden………..met de Admiralengracht voor de deur kan de woonwens ‘’bootje voor de deur’’ van de wensenlijst worden afgevinkt!
Oppervlakte
De woonoppervlakte is ca. 114 m²;
De berging in de onderbouw is ca. 5 m²;
Het terras is ca. 8 m²;
De parkeerplaats is ca. 12 m².
Bijzonderheden
het bouwjaar is ca. 2004;
de oppervlakte is opgemeten volgens de NEN 2580-meetnormen;
een riante hoogte in de living;
een erg leuk uitzicht op de gracht;
een terras met de ochtendzon;
een eigen parkeerplaats in de parkeergarage;
er zijn twee ruime slaapkamers;
het energielabel is A;
volledig voorzien van dubbel glas;
er is een lift aanwezig in het gebouw;
er is een gemeenschappelijke binnentuin;
diverse leuke winkel- en horecagelegenheden op de Jan Evertsenstraat;
V.v.E.
De Vereniging van Eigenaren ‘’Balboa te Amsterdam’’ wordt professioneel beheerd door VvE Beheer Amsterdam. De servicekosten voor het appartement zijn € 132,39 per maand. De servicekosten voor de parkeerplaats zijn € 16,32 per maand.

De V.v.E is gezond en er is een meerjaren onderhoudsplan aanwezig.
Erfpacht
Gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam. De canon is afgekocht t/m 31 mei 2053. De bepalingen van 2000 zijn van toepassing. Vraagprijs
€ 625.000,- k.k.

De vraagprijs is voor het appartement en de parkeerplaats samen.
Oplevering
In overleg. Kadastrale gegevens
Gemeente: Amsterdam
Sectie: C
Nummer(s): 10792
Indexnummer: 70 - 100
Vaste lasten
Rioolrecht
€ 128,40 OZB eigenaar 2017
€ 223,73 WOZ-waarde 2017
€ 456.000,00
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact