P.C. Hooftstraat 194
Amsterdam - Oud-Zuid
Vraagprijs: € 5.250,- per maand

Wonen in een zéér luxe wooncomplex in één van de meest gewilde buurten in Oud Zuid!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 21


Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 98 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 1991
Buitenruimte: 2 balkons
Eerste indruk
Kom binnen en ervaar L U X E, charme en kwaliteit…………….dit is niet zomaar een leuk appartement op een goede locatie, dit is wonen in een zéér luxe wooncomplex in één van de meest G E W I L D E buurten in Amsterdam-Oud Zuid!

R U I M E en L I C H T E vertrekken, een zeer nette staat van het afwerkingsniveau, heerlijke buitenruimtes waarvan één fijn balkon met uitzicht op het Vondelpark, een eigen P A R K E E R P L A A T S in de afgesloten parkeergarage en een personenlift. Dit zijn enkele woonfeatures die dit appartement tot een zo ontzettend aangenaam T H U I S maken.

Het tweekamerappartement heeft verder een woonoppervlakte van ca. 100 m² en twee buitenruimten.

Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het P R E S T I G U E S E appartementencomplex ‘’’t Hooftkwartier’’ aan het rustige gedeelte van de luxe P.C. Hooftstraat en direct bij de ingang van het Vondelpark. Door de statige entree, de strak gestukadoorde voorgevel met haar bescheiden versieringen en de smaakvolle balkons is het een B E E L B E P A L E N D gebouw in de straat.
Indeling
De imposante entree en chique, ruime entreehal, voorzien van een marmeren vloer, twee liften en trappenhuis zijn uw eerste kennismaking met het gebouw dat in 1991 is gebouwd in een bijzondere karakteristieke stijl. Het is een exclusief appartementencomplex met in totaal 24 appartementen en ook met een parkeergarage in de onderbouw.

Bij de binnenkomst in het appartement (gelegen op de derde verdieping) is alles in één oog opslag duidelijk: licht, goed onderhouden en ruim.

De woonkamer is prachtig. Twee dubbele ramen en een openslaande dubbele deur aan de voorzijde geven uitzicht op de P.C. Hooftstraat. De dubbele openslaande deur geeft ook nog eens toegang naar het balkon van ca 2 m² die op het zuiden is.

Aansluitend aan de woonkamer is de ruime keuken, die door de leuke opening in de tussenwand optimaal met elkaar verbonden zijn. In de keuken liggen marmeren vloertegels die voor een klassieke en hoogwaardige uitstraling zorgen.

De keuken is zo ingedeeld dat het gebruik optimaal is. Er is veel kastruimte en er is diverse inbouwapparatuur, waaronder:
een gaskookplaat;
een vaatwasmachine;
een riante koelkast en
een grote combi oven-/magnetron.

Aan de achterzijde, met uitzicht op het Vondelpark, zijn twee ruimte slaapkamers van respectievelijk ca. 16 m² en ca. 10 m². De slaapkamers hebben beide een schuifdeur naar het terras op het westen van ca. 8 m² .

Het uitkomen van de boomknoppen in de lente, herfstkleurige bladeren die een prachtig kleurenpallet verzorgen en sprookjesachtige bevroren dauw op takken in de winter………… door de glazen pui in de beide slaapkamers, heeft u het voorrecht om het Vondelpark in haar wisselend doch altijd mooie hoedanigheid te ervaren. Het is werkelijkwaar prachtig!

De badkamer is ruim van opzet en voorzien van marmeren wand- en vloertegels. Er is een inloopdouche, een ligbad, een dubbele wastafel met bovenkasten voorzien van spiegeldeuren. De badkamer is rechtstreeks vanuit één slaapkamer te bereiken en ook vanaf de centrale hal.

Tot slot heeft het appartement een interne was-/bergruimte en een seperaat toilet.

In de onderbouw van het complex is nog een eigen parkeerplaats alsmede een externe berging van ca. 5 m².
Locatie
Zoveel mensen, zoveel wensen. Dit appartement biedt voor iedere persoonlijke voorkeur aan omgevingsfactoren perspectief.

Door de ligging aan het rustige gedeelte van de P.C. Hooftstraat is het luxueuze winkelgebied aan P.C. Hooftstraat een kwestie van de Van Baerlestraat overstreken. Ideaal voor de shopaholic.

Liefhebber van de natuur en sportieve activiteiten? De ingang van het Vondelpark is naast het gebouw!

Ook het Museumplein met de diverse musea alsmede leuke eetgelegenheden, koffie-barretjes etc. zijn in de directe omgeving.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Op de Van Baerlestraat en het Museumplein stoppen meerdere bus- en tramlijnen.

Ook met de auto is het appartement bereikbaar.
Huurcondities
een huurperiode van tenminste 1 jaar en met een optie tot verlengen;
een opzegtermijn van drie maanden;
een waarborgsom of een bankgarantie van drie maanden huur;
een diplomatenclausule is mogelijk;
het appartement is niet geschikt voor woningdelers.
Bijzonderheden
luxe wooncomplex met liften;
het appartement is voorzien van dubbele beglazing;
er zijn twee slaapkamers met toegang tot het terras met uitzicht op het Vondelpark;
er is een intercom aanwezig;
nooit meer zoeken naar een parkeerplek, er is een eigen parkeerplaats aanwezig;
een zeer gewilde locatie in Oud-Zuid.
Huurprijs
€ 5.250,- per maand en exclusief g/w/e alsmede exclusief aansluiting(en) voor internet, tv etc.

De huurprijs van de parkeerplaats is € 400,- per maand.
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact