Tweede van der Helststraat 46-huis
Amsterdam - De Pijp
Vraagprijs: € 2.100,- per maand

Strak gerenoveerd benedenhuis met fijne tuin zoekt……….nieuwe eerste bewoner!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 20

Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 81 m²
Type object: benedenwoning
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 2017
Buitenruimte: tuin
Eerste indruk
Tot voor kort struikelde je in dit appartement over aannemers, de loodgieter en de elektricien……

Nu ervaar je een serene woonsfeer. Ruimte, licht. Hedendaagse strakke en tijdloze afwerkingen en met aansluitend een fijne tuin; het verlengstuk van uw woonruimte door de hoge dubbel openslaande deuren.

Begin december 2017 is deze benedenwoning, na een zeer grondige renovatie, opgeleverd. De woonoppervlakte is ca. 81 m² en er zijn twee goede slaapkamers.

De achtertuin is gelegen op het westen en heeft een oppervlakte van ca. 50 m². Wie beweert dat er op koudere en/of regenachtige dagen niet van de tuin genoten kan worden heeft het mis! Er is een riante loungeruimte achter in de tuin gecreëerd. Zorg eventueel zelf voor een heater of een knapperend vuurkorf en er kan hier het hele jaar door gebruik worden gemaakt van de tuin.
Indeling
Aan de straatzijde is een eigen entree.

De binnenkomst is in een ruime hal die voorzien is van donkere droogloop- vloerbedekking. De hal kan, middels een tussendeur voorzien van glazen panelen, afgesloten worden van de rest van de benedenwoning. Door de glazen panelen in de tussendeur blijft het in de hal licht en ruimtelijk.

De ruime woonkamer met open keuken zal direct indruk maken. Deze ruimtes kenmerken zich door de strak afgewerkte wanden, een warme houten vloer en een riante achterpui, met dubbele openslaande deuren naar de achtertuin.

De keuken is het centrale punt in de benedenwoning. Aan de (ontbijt-)bar zullen de mooiste gesprekken ontstaan en de lekkerste gerechten worden gegeten. Door de open verbinding met de woonkamer is er continue interactie tussen beide vertrekken mogelijk.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur van het merk Siemens en er is veel kastruimte. De keuken is uitgevoerd in hoogglans witte, greeploze kasten en een composiet aanrechtblad in een moderne grijstint.

Aansluitend aan de woonkamer is de fijne achtertuin, een waanzinnig verlengstuk van uw woonruimte. Het is een heerlijke plek voor jong en oud, het hele jaar door. De tuin is zo goed als onderhoudsarm aangelegd en heeft een stoere look. Achter in de tuin is een riante loungeruimte gecreëerd.

Kijk vooral ook even naar de achterpui. Ziet u de smaakvolle spotverlichting die opgenomen is in het uitspringende boeideel van de uitbouw? Wat een leuk detail!

De strakke, tijdloze afwerking herhaalt zich in de twee goede slaapkamers en in de luxe badkamer.

Eén slaapkamer is aan de voorzijde van de woning De tweede slaapkamer is in het midden van de woning gerealiseerd en heeft inval van daglicht middels ramen die opgenomen zijn in de scheidingswand.

De luxe badkamer is tussen de beide slaapkamers in gesitueerd. De badkamer biedt u alles wat u van een badkamer mag en kan verwachten. Er is een ruime inloopdouche, een wastafel en een fijn ligbad.

Tot slot voorziet de benendenwoning in een modern separaat toilet, een ruime bergkast en een aparte ruimte waar de wasmachine en de droger staan.
De woning wordt gestoffeerd (inclusief vloer, raambekleding alsmede een was-machine en een droger) verhuurd.
Locatie
‘’De Pijp’’………eén van de oudste wijken van Amsterdam met een smeltkroes van verschillende culturen.

Hippe koffiebarretjes, trendy boetiekjes, healthy restaurants en voldoende gezellige cafeetjes bepalen het straatbeeld.

De diverse terrassen op het Gerard Douplein of het Marie Heinekenplein, de winkels op de Van Woustraat en de Ferdinand Bolstraat alsmede de Amsterdamse volkscultuur op de Albert Cuypmarkt maken de locatie geweldig!

Op ca. 300 meter afstand is het Sarphatipark. Een heerlijk stadspark te midden van alles wat ‘’De Pijp’’ te bieden heeft.

De bereikbaarheid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer erg goed. Op de kruising met de Ferdinand Bolstraat komt een halte van de Noord-Zuidlijn die je straks met enkele minuten naar de Dam en het Centraal Station brengt.
Oppervlakte
De woonoppervlakte is ca. 81 m².
De oppervlakte van de tuin is ca. 50 m².
Bijzonderheden
- er is een eigen entree en opgang vanaf de straat;
- een zeer grondige gerenoveerde beneden-woning met twee slaapkamers;
- strakke en tijdloze afwerking in combinatie met een warme houten vloer en veel daglicht;
- hoge dubbel openslaande deuren naar de fijne achtertuin met loungeruimte;
- een moderne keuken en badkamer met uitgebreide faciliteiten;
- gelegen in de bruisende multiculturele buurt ‘’De Pijp’’.
Huurcondities
- een huurperiode van tenminste 1 jaar en met een optie tot verlengen;
- een opzegtermijn van drie maanden;
- een waarborgsom of een bankgarantie van drie maanden huur;
- een diplomatenclausule is mogelijk;
- het appartement is niet geschikt voor woning-delers.
Oplevering
Kan per direct.

De woning wordt gestoffeerd opgeleverd. Dit houdt in inclusief vloer- en raambekleding alsmede inclusief een wasmachine en een droger van het merk Samsung.
Huurprijs
€ 2.100,- per maand. Huurder draagt zelf zorg voor g/w/e alsmede de aansluiting voor internet, tv etc. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact