Stadionkade 136-huis
Amsterdam - Oud-Zuid
Vraagprijs: € 695.000,- k.k.

Een volledig en hoogwaardig gerenoveerd benedenhuis met een fantastische tuin!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 27Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 100 m²
Type object: benedenhuis
Aantal kamers: 4 kamers
Bouwjaar: ca. 1931
Buitenruimte: tuin
Eerste indruk
Geniet van een H O O G W A A R D I G E afwerking met authentieke details, het vaarwater van het Zuider Amstelkanaal met uw eigen B O O T J E voor de deur of het picknicken op het door buurtbewoners onderhouden plantsoen. Durf zelfs nog wat groter te denken en ontdek groot-Amsterdam door de uitstekende verbinding met de ringweg A-10………..klinkt goed toch? Maar er is nog zo veel meer……

Zoals het L I C H T; hét kernwoord van dit fijne G E Z I N S-/benedenhuis, die gelegen is aan het doodlopende gedeelte van de Stadionkade en daardoor dus heerlijk R U S T I G.

Door de diverse zorgvuldige renovaties in de afgelopen 2½ jaar is het B E N E D E N H U I S in een U I T S T E K E N D E staat. Hartstikke modern en toch zo sfeervol. Het ontbreekt hier aan niets.

De woonoppervlakte is inclusief tuinhuuis ca. 100 m². Er zijn drie slaapkamers, een L U X E woonkeuken en een luxe badkamer. De achtertuin van ca. 60 m² op het noordwesten en met een overdekte veranda maakt het woonplaatje C O M P L E E T.
Indeling
Laten we beginnen met de buitengevel; goed onderhouden en het schilderwerk is keurig. Niets op aan te merken en dus vervolgen we onze weg naar binnen.

Het eerste wat opvalt zijn de oorspronkelijke kleurrijke tegeltjes. Vanuit de vestibule kijken we de hal in en zien strak stucwerk en een warme houten vloer. In dit benedenhuis is historie samengesmolten met moderne living standards.

Met glas ingezette deuren geven toegang naar de zonovergoten woonkamer en aan de achterzijde de woonkeuken. Een klein detail, maar wat zo veel toevoegt aan deze woning; geen drempels tussen de vertrekken! De meervoudig gerookte houten vloer, gelegd in een Hongaarse punt is in de gehele woning, met uitzondering van de natte ruimtes, doorgelegd.

Door het grote raam aan de voorzijde en de openslaande deuren met zijramen aan de achterzijde, zijn de woonkamer en de woonkeuken zonovergoten. Wandornamenten sieren de ruimte. De moderne en luxe woonkeuken is uit eind 2015. Er is veel kastruimte en een extra diep aanrechtblad (1 meter diep) en voorzien van Siemens Studioline inbouwapparatuur, te weten:
• een stoomoven;
• een combi oven/magnetron;
• een inductiekookplaat;
• een in het aanrechtblad geïntegreerde afzuigkap;
• een koelkast en een aparte vriezer;
• een vaatwasmachine;
• een quooker;

Zet de openslaande deuren in de woonkeuken wagenwijd open en betrek op deze manier de heerlijke achtertuin met overdekte veranda optimaal bij de woning.

De ruime en onderhoudsvrije achtertuin is op het noordwesten.

De oppervlakte is ca. 60 m² en er is een water- en elektraansluiting aanwezig.

Het luxe tuinhuis rechtsachterin de tuin is meer dan een tuinhuis.

Gebouwd op een betonnenfunderingsplaat en goed geïsoleerd. Door de aanwezigheid van elektra en verwarming is het een heerlijke werkplek of kan het zelfs dienst doen als gastenverblijf. Kortom ca. 10 m² extra leefruimte waardoor u in totaal van ca. 100 m² leeftruimte en ca. 60 m² tuin kan genieten!

Het benedenhuis heeft in totaal drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer aan de voorzijde en twee slaapkamers aan de achterzijde.

In 2017 is het benedenhuis aan de achterzijde, met goedkeuring van de V.v.E., uitgebouwd. De uitbouw is voorzien van een groen sedum dak en hier is de masterbedroom. De masterbedroom is bereikbaar via de badkamer met aansluitend de riante inloopkast. Er zijn openslaande deuren naar de achtertuin.

De badkamer is eind 2015 vernieuwd. Als afwerking is er gekozen voor een witte wandtegel en een grijze vloertegel. Er is een ruime douche, een ligbad en een dubbele wastafel met onderladen en daarboven spiegelkasten. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.
Het moderne toilet is seperaat van de badkamer.

Tijdens de renovatie is rekening gehouden met het realiseren van diverse ingebouwde kastruimte. De elektra is volledig vernieuwd en de raamkozijnen zijn voorzien van monumentaal gelaagd glas. Er is verder nog een alarminstallatie aanwezig en is er in iedere kamer een ethernet aansluiting.
Locatie
De Stadionkade ligt om de hoek van het Olympisch Stadion en het recentelijk vernieuwde Stadionplein. Hier is onder andere een Albert Heijn XL met een ondergrondse parkeergarage. Ook diverse scholen zoals o.a. de British school en kinderdagopvangcentra zijn op loop afstand.

De omgeving kenmerkt zich verder door veel groene plantsoentjes, vaarwater en is kindvriendelijk door de diverse speelgelegenheden.

Voor de traiteurs en gezellige restaurants/cafés zoals Mama Kelly, Kiêbert, Bar & Grill-Marathon, Vascobelo, het Amsterdamse Proeflokaal etc. hoef je alleen nog maar de deur uit te lopen, neer te ploffen en vervolgens nog maar één ding…..genieten.

De bereikbaarheid van het appartement zowel met de auto als met het OV uitstekend. Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning en u kunt thans twee parkeervergunningen aanvragen.
Oppervlakte
De totale leefoppervlakte is ca. 100 m² en dat is inclusief het tuinhuis.

De tuin heeft een oppervlakte van ca. 60 m²;
Bijzonderheden
hoogwaardig gerenoveerde benedenwoning;
volop luxe en wooncomfort;
3 slaapkamers;
zonovergoten vertrekken en veel kastruimte;
een heerlijke tuin op het noordwesten;
extra woonruimte in het volwaardige tuinhuis;
er is een alarmsysteem aanwezig;
in iedere kamer is een een ethernet aansluiting;
het complex wordt per 1 april 2018 aangewezen als beschermd stadsgezicht;
gelegen aan het doodlopende gedeelte van de Stadionkade met vaarwater voor de deur;
speeltuintjes, winkel, horeca, de A-10, alles binnen handbereik doch toch rustig gelegen!
blokverwarming
diverse garanties zijn nog aanwezig en worden aan de nieuwe eigenaar overgedragen.
Renovatieinstallatie
Keuken, badkamer, toilet: eind 2015;
De elektra eind 2015;
Schilder-en stukwerk eind 2015;
Tuinaanleg: eind 2015;
Vernieuwd tuinhuis: 2016;
De vloer en monumentaal gelaagd glas: 2017;
Uitbouw-masterbedroom: 2017;
Veranda en overkapping: 2017;
Schilderwerk buitenzijde: 2017;
Alarminstallatie 2017;
V.v.E.
Het appartement maakt onderdeel uit van een grote V.v.E. die bestaat uit in totaal 45 leden. De V.v.E. wordt professioneel beheerd. Er is een reservefonds en er is een MJOP aanwezig.
De servicekosten zijn thans € 218,37 inclusief stookkosten.
Erfpacht
De canon is € 741,31 met een jaarlijkse indexering. De eerstvolgende indexering is op 16 mei 2018 en de nieuwe canon wordt € 742,05 per jaar. Het tijdvak eindigt op 15 mei 2055 en verder zijn de algemene bepalingen van 2000 van toepassing. Oplevering
Op levering in goed overleg, uiterlijk 23 juli 2018. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact