Albert Cuypstraat 194-III+IV
Amsterdam - De Pijp
Vraagprijs: € 545.000,- k.k.

Een dubbel bovenhuis c.q. twee bovenwoningen in het levendige hart van De Pijp!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 15Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 95 m²
Type object: dubbel bovenhuis
Aantal kamers: 5 kamers
Bouwjaar: 1900
Buitenruimte: balkon
Eerste indruk
Gelegen op een fantastische locatie midden in “De Pijp” bieden wij een dubbel bovenhuis aan die thans bestaat uit twee afzonderlijke voormalige verhuurde woningen.

Het betreft een dubbel bovenhuis (één appartementsrecht) gelegen op de derde en op de vierde verdieping en midden op de Albert Cuypmarkt. Dit betekent dat u zes dagen per week uw boodschappen voor uw eigen deur kunt doen!

De totale woonoppervlakte van het dubbel bovenhuis is ca. 95 m² en dat is verdeeld over twee woonlagen. Op de derde verdieping is een balkon aan de achterzijde van ca. 5 m² (op het zuiden!) en met een leuk uitzicht op de achterzijde van de panden aan de Govert Flinckstraat en de diverse binnentuinen.

Het pand Albert Cuypstraat 194 is in 2008 gesplitst in appartementsrechten en destijds is onder andere de voorgevel gereinigd en opnieuw gevoegd, zijn er aan de voorzijde nieuwe houten kozijnen geplaatst voorzien van isolatieglas en is de V.v.E. opgericht.

Wij nodigen u graag uit om tijdens een bezichtiging dit heerlijke dubbel bovenhuis zelf te ervaren!
Indeling
Indeling van de 3de verdieping:
Het bovenhuis bestaat uit twee woonlagen, te weten de derde verdieping en de vierde verdieping. De entree van het bovenhuis is al op de tweede verdieping. Samen met de bewoners van de eerste verdieping en van de tweede verdieping is er een gemeenschappelijk trappenhuis.

De twee verdiepingen waren voorheen in gebruik als twee zelfstandig verhuurde woningen en derhalve zijn de twee verdiepingen individueel af te sluiten.

Via de huidige entree op de overloop van de derde verdieping kom je in de hal en daar is de toegangsdeur naar de woonkamer. De woonkamer is mede door de grote raampartijen aan de voorzijde erg licht.

Aan de achterzijde is de slaapkamer van ca. 10 m² met een deur naar het balkon (op het zuiden). Hier schijnt vanaf het begin van de middag volop de zon waardoor het hier heerlijk vertoeven is. Op het balkon is een balkonkast.

De badkamer op de derde verdieping is eveneens aan de achterzijde en is voorzien van een ligbad, een wastafel en een toilet.

De woning heeft een moederhaard met een c.v.-ketel. Er is een geiser voor warm water en verder is het mogelijk om een gaskachel te plaatsen.

Indeling van de 4de verdieping:
Op de vierde (kap-)verdieping is een overloop met twee deuren, één van de deuren geeft toegang naar de woning aan de voorzijde.

De vloeroppervlakte van deze woning is ca. 30 m² en heeft een woonkamer met een open keuken en een badkamer met een douche en een toilet. De woning op de vierde verdieping heeft een c.v.-ketel en wordt verwarmd middels een radiator.

Aan de voorzijde is een dakkapel en in het platte dak zijn twee lichtkoepels. Aan de achterzijde van de vierde verdieping is nog een zolderkamer van ca. 15 m² die vroeger in gebruik was bij de huurster van de 3de verdieping.

Het dak behoort tot het onderhavige appartementsrecht en daardoor is het mogelijk om een dakterras te realiseren (voor eigen rekening en risico en na het verkrijgen van een omgevingsvergunning).

Verder is het naar alle waarschijnlijkheid ook mogelijk om de twee zelfstandige woningen (met twee WOZ-waarden en met twee gas- en elektrameters) samen te voegen en er één woning van te maken (na het verkrijgen van een vergunning).
Locatie
De Albert Cuypstraat is één van de meeste bekende straten van Amsterdam. Sinds 1912 wordt hier zes dagen per week de grootste dagmarkt van Nederland gehouden met een zeer gevarieerd aanbod van producten.

De Albert Cuypstraat is daarnaast ook een gedeelte waar altijd wel “gezellige rumoer” is. In de nabije omgeving c.q. in De Pijp zijn een groot aantal horecagelegenheden en er is een grote variëteit aan winkels.

Op slechts ca. 5 minuten loopafstand kunt u genieten van de rust in het schilderachtige Sarphatipark met zijn groen en water.
Bijzonderheden
- het bouwjaar is ca. 1900;
- de oppervlakte is opgemeten volgens de NEN 2580-meetnormen;
- een zonnig balkon op de derde verdieping;
- gelegen op eigen grond;
- voorzien van isolatieglas;
- gedeeltelijk voorzien van houten kozijnen (voorzijde) en kunststof kozijnen (achterzijde);
- gelegen in de “hippe” Pijp;
- diverse leuke winkel- en horecagelegenheden in de directe omgeving;
- de dagelijkse Albert Cuypmarkt is voor de deur;
- het betreft twee voormalige verhuurde woningen met beiden een eigen gas- en elektrameter;
- het appartementsrecht zal verkocht worden met een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule.
Kadastrale gegevens
Gemeente: Amsterdam.
Sectie: R.
Nummer: 7653 en appartementsindex: A-5.
Aandeel: een 2/4de aandeel in het bovenhuis en thans bestaande uit vier bovenwoningen.
Overig: het is een sub-V.v.E. bestaande uit drie appartementsrechten. De sub-V.v.E. heeft het 19/24ste aandeel in de hoofd-V.v.E. bestaande uit twee appartementsrechten (de winkel en de vier bovenwoningen).
Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren “ondersplitsing gebouw Albert Cuypstraat 194 te Amsterdam” bestaat uit drie leden c.q. drie appartementsrechten en verzorgt het beheer zelf. De servicekosten voor index A-5 zijn € 120,- per maand. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig. Vraagprijs
€ 545.000,- k.k.
De oplevering is in goed overleg (kan snel).
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact