Tesselschadestraat 31-E
Amsterdam - Oud-West
Vraagprijs: € 4.500,- per maand

Hoogwaardig afgewerkt appartement voorzien van moderne faciliteiten in een schitterende onder architectuur gebouwde stadsvilla.
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 15



Video
Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 108 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 2018
Buitenruimte: geen
Eerste indruk
Strakke lijnen, moderne faciliteiten, warme materiaalkeuzes en karakteristieke details. Dit appartement aan de Tesselschadestraat is fantastisch! Een voorbeeld van hoog wooncomfort met oog voor detail en waarbij zeer hoogwaardige afwerking en kwaliteit centraal staan. Hier moet, mag en kan je maar één ding……in alle rust heel fijn wonen. En dit alles met alle gemakken van de historische binnenstad om de hoek!

Deze schitterende stadsvilla is het eerste werk van Jos Cuypers, in opdracht van zijn vader Pierre Cuypers. Ooit in gebruik geweest als het partijbureau van de Partij van de Arbeid, nu een luxe residence met in totaal acht comfortabele woningen. Het pand heeft een rijke geschiedenis en straalt één-en-al karakter uit. Kijk vooral nog eens omhoog naar de vakwerkgevels met de bijzondere tegeltableaus. Ze stellen muzen voor en zijn gemaakt door de firma Villeroy & Boch. De eclectische architectuur van het pand, met glas in lood en erkers is spectaculair.

Het recentelijk hoogwaardig gerenoveerde driekamerappartement heeft een woon-oppervlakte van ca. 108 m² en is gelegen op de tweede verdieping van dit beeldbepalende rijksmonument aan de Tesselschadestraat. Het heeft o.a. de luxe van een lift die, middels een masterkey, direct uitkomt in het appartement.
Indeling
Het appartement is bereikbaar via een chique gemeenschappelijk entree/trappenhuis of met de lift voorzien van een masterkey, waardoor de lift luxe in het appartement uitkomt.

Wat bij binnenkomst in het appartement in één oogopslag duidelijk wordt, is de zeer hoogwaardige afwerking, de zeer moderne faciliteiten en hierdoor het uitzonderlijk hoge wooncomfort.

Een schitterende visgraatvloer, de stoere stalen deuren naar de woonkamer, een sfeervolle gashaard en strak gestukadoorde wanden en plafonds zijn slechts enkele prachtige details in het appartement. De riante plafondhoogte van ca. 3 meter zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

De woonkamer, die gelegen is aan de achterzijde, is erg licht. Met een oppervlakte van ca. 31 m² is dit het middelpunt van het appartement. Het erkertje maakt de riante woonkamer weer knus.

De keuken is luxe, strak en smaakvol uitgevoerd. De uitgebreide inbouwapparatuur is van diverse luxe merken te weten:
Wolf Single oven;
Wolf warmhoudlade;
Gaggenau vario 4-pits gaskookplaat;
Gaggenau inbouw afzuigunit;
Gaggenau vario koelkast;
Gaggenau vario vriezer;
Miele stoomoven;
Miele profi vaatwasser;
Quooker fusion RVS Combi+;
Sub Zero ice maker.

De masterbedroom is gelegen naast de woonkamer en voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten. Er is een luxe badkamer en suite met een vrijstaand ligbad, een riant wastafelmeubel, een ruime inloop-/regendouche en een toilet met bidetdouche Het is een badkamer die niet alleen stijlvol, maar ook uiterst functioneel is. De Atag wachmachine en droger zijn weggewerkt in het mooie wastafelmeubel.

De tweede slaapkamer heeft eveneens een eigen badkamer en die is voorzien van een inloop-/regendouche en een wastafel. De afwerking van deze badkamer is net zoals in de rest van het appartement; uitstekend.

Tot slot is er in het appartement een garderobe, een apart toilet met bidetdouche en een technische-/bergruimte.

Het appartement wordt gestoffeerd verhuurd.
Locatie
Een groen en prachtig stukje Amsterdam waar statige panden voor allure zorgen.

Door de ligging op de grens van chique Oud-Zuid en laidback Oud-West is deze locatie hip en historisch en met een cultureel gouden randje. Dit is dé plek om optimaal van alles wat Amsterdam te bieden heeft te genieten!

De musea aan het Museumplein zijn vlakbij. Net als mooie boetieks aan de P.C. Hooftstraat en aan andere chique winkelstraten in Oud-Zuid zoals de Cornelis Schuytstraat

Maar ook de voormalige tramremise die tegenwoordig dienst doet als de hippe hotspot ‘’De Hallen’’, het drukbezochte Leidseplein en het mooie stadspark; het Vondelpark, zijn in de directe omgeving.
Oppervlakte
De totale woonoppervlakte is ca. 108 m²

De oppervlakte is ingemeten conform de NEN2580-meetnormen. Het meetrapport is bij ons makelaarskantoor op te vragen.
Bijzonderheden
- schitterende residence met een lift die uitkomt in het appartement;
- in de afgelopen twee jaar zéér professioneel en zéér hoogwaardig gerenoveerd en er zijn moderne faciliteiten aanwezig;
- gelegen in een adembenemend rijksmonument;
- er zijn 2 slaapkamers met ieder een eigen luxe badkamer;
- smaakvolle woon- en sfeerdetails;
- gelegen op de grens van chique Oud-Zuid en hip Oud-West;
- er is een eigen parkeerplaats om de hoek.
Huurcondities
- een huurperiode van tenminste 1 jaar en daarna voor onbeperkte duur;
- een opzegtermijn van drie maanden;
- een waarborgsom of een bankgarantie van drie maanden huur;
- een diplomatenclausule is mogelijk;
- het appartement is niet geschikt voor woningdelers.
- de servicekosten zijn ca. € 125,- per maand en komen voor rekening van de huurder;
- indexering op basis van CPI alsmede 4% per jaar.
Huurovereenkomst
De af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ 2017) zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en met daarin opgenomen nog diverse aanvullende huurcondities inzake het verbod op o.a. onderverhuur, airBNB etc. Oplevering
In goed overleg, kan snel.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd inclusief inbouwkasten in de master, een wasmachine, een droger, een flatscreen in de woonkamer en een flatscreen in de kinderkamer.
Huurprijs
€ 4.500,- per maand exclusief g/w/e alsmede exclusief aansluiting voor tv, internet, telefoon, Netflix etc. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact