H.J.E. Wenckebachweg 150-F
Amsterdam - Amstel Business Park
Vraagprijs: € 449.000,- k.k.

Praktische kantoor-/bedrijfsruimte met een uitstekende bereikbaarheid gelegen op het Amstel Business Park!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 19
Kenmerken Bouwjaar: 2001
Gebruiksoppv.: ca. 255 m²
Bestemming: kantoor
Eerste indruk
Een ruime en praktisch ingedeelde kantoor-/bedrijfsruimte gelegen in het gebied ‘’Amstel Business Park.

Het gemengde karakter van het Amstel Business Park (ABP) maakt het bedrijventerrein uniek. Er zijn winkels, productiebedrijven en hotels. De bereikbaarheid is uitstekend.

De kantoorruimte is gelegen op een hoek en maakt deel uit van een ensemble van zes zelfstandige multifunctionele bedrijfsruimten. Het gebouw heeft een leuke uitstraling door de gecombineerde bouwmaterialen van o.a. houtwerk en metselwerk.

Er zijn drie officiële parkeerplaatsen plus één officieuze parkeerplaats. De bruto vloeroppervlakte is op basis van bouwtekeningen ca. 255 m² en daarvan is ca. 130 m² op de begane grond en ca. 125 m² op de eerste verdieping.

De kantoor-/bedrijfsruimte is verder voorzien van een airconditioning, een overheaddeur, vaste vloerbedekking een alarminstallatie (de verdere aansluiting(en) hiervan komen voor rekening van de huurder), systeemplafonds met verlichtingsarmaturen alsmede data- en elektrabekabeling.

Het heeft de voorkeur de kantoorruimte in zijn geheel te verhuren. In goed overleg is het eventueel ook mogelijk de kantoorruimte in twee losse units te verhuren.

Tevens wordt de bedrijfs-/kantoorruimte in zijn geheel te koop aangeboden.
Indeling
Er is een ruim en representatief entree met vide. Dit entree is gelegen aan de achterzijde van het pand waar tevens volop groenvoorzieningen zijn. Het entree is bijzonder licht door de grote lichtkoepel in het dak.

Bij binnenkomst is aan de rechterzijde de toegang naar de kantoorruimte op de begane grond.
Van origine was het één grote ruimte. Middels enkele glazen tussenwanden is de ruimte thans verdeeld in één grote en twee kleinere vertrekken welke gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden. Het is uiteraard ook mogelijk om er weer één grote ruimte van te maken aldaar de wanden zogenaamd ‘’zwevend’’ zijn geplaatst.

Er is verder een pantry/kantine alsmede een magazijn met een overheaddeur.

Tevens is op de begane grond en bij de entree de toiletvoorziening.

Middels een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. De kantoorruimte is hier ruim van opzet en er is een eigen pantry aanwezig.
Locatie
De gunstige ligging dichtbij de snelwegen A2 en A10 en bij OV stations Overamstel, van der Madeweg en NS Station Duivendrecht zorgen voor een goede bereikbaarheid voor u, uw personeel en uw cliënten/relaties die van buitenaf komen.

Daarbij ligt Amstel Business Park op fietsafstand van de binnenstad van Amsterdam en vormt het een schakel tussen het gebied Amsterdam Arena/Amstel III en de binnenstad van Amsterdam.
Oppervlakte
Circa 255 m².

De bruto vloeroppervlakte is gebaseerd op voormalige bouwtekeningen. De genoemde maten kunnen afwijken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Bijzonderheden
kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen;
er zijn 3 officiële parkeerplaatsen;
hoekligging en dus veel ramen waardoor de vertrekken vele malen lichter zijn;
te huur en te koop aangeboden;
een uitstekende bereikbaarheid;
huurovereenkomst conform ROZ model welke gehanteerd wordt door de NVM;
oplevering in overleg;
Servicekosten
De servicekosten voor de gehele kantoor-/bedrijfsruimte zijn ca. € 180 per maand.
Dit is voor onderhoud aan de airconditioning, de c.v.-ketel, de brandblussers en de voor de opstalverzekering.

Er is één water- en gasmeter. Wanneer de bedrijfs-/kantoorruimte in twee losse units wordt verhuurd zal er een voorschot in rekening worden gebracht. Er is wel een tussenmeter voor het elektra.
Huurcondities
een huurperiode van 5 jaar + 5 jaar;
de betaling van de huurprijs is per maand;
de waarborgsom of de bankgarantie is 3 maanden huur alsmede de servicekosten en de BTW;
de huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet zal de huurprijs met 21% worden verhoogd teneinde het financiële nadeel voor de verhuurder volledig te compenseren;
Huurprijs
Voor het geheel: € 3.300,- excl. btw per maand + € 180,- servicekosten excl. btw per maand.

In goed overleg is de kantoorruimte ook in 2 units te huur In dat geval is de huurprijs als volgt:
begane grond + twee officiële parkeerplaatsen: € 1.900,- excl. btw per maand + € 90,- servicekosten excl. btw per maand.
1ste verdieping + één officiële parkeerplaats en één officieuze parkeerplaats: € 1.750,- excl. btw per maand + € 90 excl. btw per maand.
Vraagprijs bij verkoop
€ 449.000,- excl. btw + k.k. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact