Nieuwe Leliestraat 140-I
Amsterdam - Jordaan
Vraagprijs: € 475.000,- k.k.

Fantastisch wonen in een zeer smaakvol gerenoveerd en duurzaam, appartement in de schilderachtige Jordaan.
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 24Video
Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 57 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 2 kamers
Bouwjaar: 1949
Buitenruimte: 6 m2
Eerste indruk
Smalle slenter straatjes, Amsterdamse panden met sierlijke topgevels, pittoreske grachten en veel gevelbankjes voor de deur voor een kop koffie met de krant in de ochtend en een glas wijn met borrelnootjes in de avond. De Jordaan. Het leeft, maar kent nog steeds haar authentieke charme, haar rustige straten en oer-Hollandse gewoonten.
 
Het betreft twee panden aan de Nieuwe Leliestraat, gelegen op eigen grond. De panden zijn zeer grondig en met het oog op duurzaamheid gerenoveerd. Het is het eerste vernieuwbouw-project waar gasloos wonen gerealiseerd is!
 
In de panden zijn vanaf de 1ste tot en met de 4de verdieping, zes smaakvolle appartementen gerealiseerd. Vier tussen verdiepingen en twee dubbele bovenwoningen.

Ieder appartement is modern maar toch authentiek. Stoere materialen maar ook warme elementen!

Het appartement Nieuwe Leliestraat 140-I heeft een oppervlakte van ca. 57 m² en er is een terras van ca. 6 m².
Indeling
Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. De woonoppervlakte is ca. 57 m².

De totale diepte van de woning is ca. 17 meter. Aan de voorzijde is de woonkamer met twee ramen welke uitzicht geven op de Nieuwe Leliestraat, ooit de winkelstraat van de Jordaan en vandaar de breedte van de straat.

De woonkamer heeft aan de achterzijde openslaande deuren naar het beschutte terras. Op het terras is elektra en water aanwezig.

In het midden van het appartement zijn de aansluitingen voor de keuken.
Of uw smaak landelijk of industrieel is, het maakt allemaal niet uit! De keuken is namelijk geheel naar eigen wens samen te stellen aldaar de koper de keuken zelf dient te plaatsen.

Naast de keuken is de warmtepomp geïnstalleerd. Door de slim gekozen plaats in de woning kan de warmtepomp opgenomen worden in de keukenafwerking. Op deze manier ontstaat er één geheel wat voor een rustige uitstraling zorgt.

Er is één slaapkamer en een nette badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Er is een apart toilet. De badkamer en het toilet hebben smaakvolle schuifdeuren.

De aangename sfeer in het appartement wordt voor een groot gedeelte bepaald door de combinatie van de zwart raam- en deurkozijnen, de massief houten vloer, de plafondbalken die in het zicht zijn en strak gestukadoorde wanden afgewisseld met bakstenenmuren welke wit zijn geschilderd.

Na er volledig uw inrichting aan toe te voegen is de sfeer compleet en rest ons nog maar één ding te zeggen: ‘’welkom thuis!’’.
Locatie
De Nieuwe Leliestraat is gelegen in de Jordaan en tussen de Egelantiersgracht en de Bloemgracht in. Verder loopt de Nieuwe Leliestraat vanaf de Lijnbaansgracht tot aan de Prinsen-gracht waar de Westertoren je tegemoet straalt.

De schilderachtige Jordaan; vroeger een typische volksbuurt met een kleurrijk verleden, nu razend populair bij bezoekers en inwoners door de pittoreske grachten en de knusse straten en stegen.

Een waar winkel- en eetwalhalla is gelegen op 5 minuten loopafstand, te weten aan de Tweede Egelantiersdwasstraat, de Tweede tuindwarsstraat en de Tweede Anjeliersdwarsstraat. Dit gebied wordt ook wel ‘’de Kalverstraat van de Jordaan’’ genoemd.

Ook de hippe ‘’negen straatjes’’, de gezellige Elandsgracht etc. zijn nabij gelegen. Vergeet verder de Noordermarkt niet, welke aan de voet van de Noorderkerk, op een van de mooiste pleinen van de stad, wordt gehouden op maandag en zaterdag.
V.v.E.
De V.v.E. is ingeschreven in de K.v.K. maar nog niet actief. Het betreft een sub-V.v.E. bestaande uit 6 leden. De servicekosten zijn € 62,50 per maand.
De sub-V.v.E. is net opgericht en er is geen reservefonds. Er is nog geen meerjarenonderhoudsplan aanwezig.
Bijzonderheden
- een recentelijk zéér smaakvol gerenoveerd appartement;
- onderdeel uitmakend van een fraai ‘’tweeling’’-pand in hartje Jordaan;
- verbouwd met oog voor duurzaamheid.
- één van de eerste renovatieprojecten waarbij de woningen gasloos zijn gemaakt;
- een schitterende eiken houten vloer met vloerverwarming;
- moderne en authentieke elementen ontmoeten elkaar in de woning;
- er is één slaapkamer en een tweede of zelfs een derde slaapkamer is te realiseren;
- er is een eigen terras voorzien van water en elektra;
- de koper kan geheel naar eigen wens en voor eigen rekening een keuken plaatsen;
- gelegen op eigen grond;
- een beschermd stads-/dorpsgezicht;
- gelegen in de meest bezongen buurt ‘’De Jordaan’’ met alle gemakken binnen handbereik;
- projectnotaris Hartman LMH in Amsterdam.
Oplevering
In overleg. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact