Nieuwe Leliestraat 142-II
Amsterdam - De Jordaan
Vraagprijs: € 417.500,- k.k.

Fantastisch wonen in een zeer smaakvol gerenoveerd en duurzaam appartement in de schilderachtige Jordaan!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 16
Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 51 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 3 kamers
Bouwjaar: 1900
Buitenruimte: terras
Eerste indruk
Authentiek, industrieel en minimalistisch. Enkele kernwoorden voor dit heerlijke appartement in De Jordaan waar het leeft, maar met nog volop rustige straten en oer hollandse gewoonten. De Jordaan wordt gekenmerkt door Amsterdamse panden met sierlijke topgevels, pittoreske grachten en veel gevelbankjes voor de deur voor een kop koffie met de krant in de ochtend en een glas wijn in de avond.

Het betreft twee panden gelegen op eigen grond. De panden zijn zeer grondig en met het oog op duurzaamheid gerenoveerd. Het is een van de eerste renovatieproject waar gasloos wonen gerealiseerd is!

In de panden zijn zes smaakvolle appartementen gerealiseerd. Vier appartementen op de 1ste en de 2de verdieping en twee dubbele bovenwoningen met een fraai terras op de uitbouw.

De appartementen zijn modern maar toch authentiek met stoere materialen maar ook met volop warme elementen.

Kom langs en ontdek deze fijne appartementen vol woonplezier in hartje Jordaan!
Indeling
Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping.

De woonoppervlakte is ca. 51 m² en er is een fijn terras van ca. 9 m².

De totale diepte van de woning is ca. 17 meter. Aan de voorzijde is de woonkamer met twee ramen met uitzicht op de Nieuwe Leliestraat. De woonkamer heeft aan de achterzijde dubbele openslaande deuren met een Frans balkon.

Aan het einde van de hal is de toegang naar een fijn terras met uitzicht op Jordaanse binnentuinen. Op het terras is elektra en water aanwezig.

Halverwege de woning zijn de aansluitingen voor de keuken. Of uw smaak landelijk of industrieel is, het maakt allemaal niet uit! De keuken is namelijk geheel naar eigen wens en voor eigen rekening samen te stellen.

Er is één slaapkamer en een nette badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Er is een apart toilet. De badkamer heeft een smaakvolle stalen schuifdeur met katrollen.

Op eenvoudige wijze is er een tweede of eventueel zelfs een derde slaapkamer te realiseren.

De aangename sfeer in het appartement wordt voor een groot gedeelte bepaald door de combinatie van zwarte kozijnen, een fraaie eiken houten vloer, strak gestukadoorde wanden afgewisseld met bakstenenmuren welke wit geschilderd zijn en balken in het zicht. Na er volledig uw inrichting aan toe te voegen is de sfeer compleet en rest ons nog maar één ding te zeggen: ‘’welkom thuis!’’.
Locatie
De Nieuwe Leliestraat is gelegen in de Jordaan en tussen de Egelantiersgracht en de Bloem-gracht in. Verder loopt de Nieuwe Leliestraat van de Lijnbaansgracht tot aan de Prinsengracht waar de Westertoren je tegemoet straalt.

De schilderachtige Jordaan; vroeger een typische volksbuurt met een kleurrijk verleden, nu razend populair bij bezoekers en inwoners door de pittoreske grachten en de knusse straten en stegen.

Een waar winkel- en uitgaans- walhalla is gelegen op 5 minuten loopafstand, te weten de Tweede Egelantiersdwasstraat, de Tweede Tuindwarsstraat en de Tweede Anjeliersdwarsstraat. Dit gebied wordt ook wel ‘’de Kalverstraat van de Jordaan’’ genoemd.

Ook de hippe ‘’negen straatjes’’, de gezellige Elandsgracht etc. zijn op korte afstand. Vergeet verder de Noordermarkt niet, welke aan de voet van de Noorderkerk, op een van de mooiste pleinen van de stad, wordt gehouden op maandag en op zaterdag. Of de markt op zaterdag op de Lindengracht met allerlei heerlijke dagverse producten.
Bijzonderheden
- een recentelijk zéér smaakvol gerenoveerd appartement;
- onderdeel uitmakend van een fraai ‘’tweeling’’-pand in hartje Jordaan;
- verbouwd met oog voor duurzaamheid.
- één van de eerste renovatieprojecten waarbij de woningen gasloos zijn gemaakt;
- een schitterende eiken houten vloer met vloerverwarming;
- moderne en authentieke elementen ontmoeten elkaar in de woning;
- er is één slaapkamer en een tweede of zelfs een derde slaapkamer is te realiseren;
- er is een eigen terras voorzien van water en elektra;
- de koper kan geheel naar eigen wens en voor eigen rekening een keuken plaatsen;
- gelegen op eigen grond;
- een beschermd stads-/dorpsgezicht;
- gelegen in de meest bezongen buurt ‘’De Jordaan’’ met alle gemakken binnen handbereik;
- projectnotaris Hartman LMH in Amsterdam.
Oplevering
In overleg. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact