Willlemsparkweg 9-III+IV
Amsterdam - Oud-Zuid
Vraagprijs: 2.900,- per maand

Aangenaam en luxueus wonen in een ruim dubbel bovenhuis met dakterras in het chique Oud-Zuid.
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 23


Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 121 m
Type object: dubbel bovenhuis
Aantal kamers: 4
Buitenruimte: dakterras
Eerste indruk
De bovenste twee verdiepingen van een fraai hoekpand gelegen aan het begin van de Willemsparkweg in Oud-Zuid. Op loopafstand vind je vrijwel alle benodigde voorzieningen zoals het Vondelpark, diverse koffietentjes en restaurants, een Albert Heijn, het Concertgebouw, diverse musea etc.

De woning is recentelijk opnieuw opgeknapt. Er is een riant dakterras gerealiseerd met een fraai elektrisch te bedienen toegang en er is een nieuw stalen kozijn in de woonkamer geplaatst.

Het appartement heeft een fraaie eikenhouten parketvloer op de 3de verdieping die opnieuw geschuurd en gelakt is, een goede keuken met SMEG- apparatuur en een rvs-koelkast, diverse inbouwkasten, een lichte woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een heerlijk ruim dakterras met een panoramisch uitzicht over Amsterdam.
Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis kom je op de 2de verdieping waar het bovenhuis begint. De gemeen-schappelijke toegangsdeur is te bedienen door middel van een video-intercominstallatie.

De entree van het bovenhuis is op de 2de verdieping en gaat naar de 3de verdieping. Op de 3de verdieping is de hal met een separaat toilet en met de dubbele openslaande zwart stalen deuren naar de riante woonkamer met een goede open keuken. De woonkamer heeft veel daglicht door de drie grote ramen aan de voorzijde, de drie grote ramen aan de achterzijde en het raam in de zijgevel. Er is een witte inbouwkast aan de voorzijde van de woonkamer. De L-vormige keuken aan de achterzijde heeft een 5-pits gasfornuis met een elektrische oven, een rvs-afzuigkap, een rvs-koelkast met een vriesgedeelte, een natuurstenen aanrechtblad en veel opbergruimte.

Op de 4de verdieping is een overloop waar de meterkast en de ruimte voor de wasmachine en de droger is.

Aan de achterzijde is een ruime slaapkamer met een eigen badkamer voorzien van een douche met easy-drain, een toilet en een wastafel. Vanuit deze slaapkamer is er een vrij uitzicht. Door de hoogte van het pand kijk je uit over de naburige daken.

Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers, n ruime slaapkamer met een ingebouwde flatscreen TV en n kleinere slaapkamer.

In het midden is de 2de badkamer die voorzien is van een ligbad met douche, een toilet en een wastafel.

Verder is de gehele bovenverdieping voorzien van vloerbedekking, vitrage en gordijnen.

Op de overloop op de 4de verdieping is een witgeschilderde open trap die toegang geeft tot het dakterras. De royale dakkoepel is op een fraaie wijze elektrisch te openen. Er is een nieuw houten dakterras voorzien van stalen hekwerk.
Locatie
Chique Oud-Zuid, toch wel de hotspot van Amsterdam te noemen. Rijke culturele historie gecombineerd met talloze trendy restaurants en koffie-barretjes.

Op het museumplein zijn de meest belangrijke musea van Amsterdam te vinden zoals het Van Gogh-museum, het Stedelijk museum, het Rijks-museum en het wat hippere Moco- Museum.

Als stadspark is het Vondelpark geliefd onder de Amsterdammers vanwege zijn grootte (ca. 47 hectare!) en de diversiteit. Er is een openluchtmuseum, een aantal eet-/drink- gelegenheden en vooral heel veel mooie natuur en dat midden in de stad! Het park is van 1886 en mag zich sinds 1996 een rijksmonumentaal park noemen!

Er zijn tevens diverse bus en tram- verbindingen op de Van Baerlestraat die het bovenhuis goed bereikbaar maken. Om met de auto de stad in of uit te komen is ook geen probleem, via de Willemsparkweg en het Hoofddorp-plein is de Ring/Rijksweg A-10 goed te bereiken.
Oppervlakte
De totale woonoppervlakte is ca. 121 m en die is als volgt verdeeld:
2de verdieping: ca. 3 m
3de verdieping: ca. 61 m
4de verdieping: ca. 57 m
Het dakterras is ca. 30 m.

De woonoppervlakte is gebaseerd op
de NEN2580-meetnormen. De meet-instructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten te krijgen voor het vaststellen van de gebruiks-/woonoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten echter niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De juistheid ervan wordt derhalve niet gegaran-deerd.
Bijzonderheden
- beschikbaar per medio oktober 2020;
- entree op de 2de verdieping;
- gelegen op de 3de en de 4de verdieping;
- de woning is recentelijk opge-knapt waaronder nieuwe lampen (LED-verlichting), nieuwe stalen deuren in de woonkamer, de houten vloer is opnieuw gedaan etc.;
- er zijn twee badkamers en drie slaapkamers;
- er is een geweldig dakterras van ca. 30 m;
- er is een royaal elektrisch te bedienen dakkoepel;
- er is video-intercominstallatie;
- er zijn diverse inbouwkasten.
Huurprijs
2.900,- per maand en exclusief nutsaansluitingen en de aansluiting voor internet, telefonie etc. Huurcondities
- een huurperiode voor onbepaalde tijd;
- een opzegtermijn van drie maanden;
- een waarborgsom of een bank-garantie van drie maanden huur;
- het bovenhuis wordt gestoffeerd verhuurd, te weten met gordijnen, vitrage en rolgordijnen, een eikenhouten parketvloer in de woonkamer en vloerbedekking op de 4de verdieping;
- de af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ 2017) zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact