Kloveniersburgwal 131-I+II
Amsterdam - Centrum
Vraagprijs: Ä 3.750,- per maand

Succesvol ondernemen in hartje Centrum en met uitzicht op de gracht!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 21


Kenmerken Type object: kantoorruimte
Bouwjaar: 2014
Gebruiksoppv.: 165 m≤
Bestemming: kantoorruimte
Eerste indruk
Een meer centrale ligging kan haast niet! Gelegen in hartje Amsterdam, aan het water en goed bereikbaar met de fiets en met het OV. Komt u van buitenaf? De Stopera met een openbare parkeergarage is op ca. 250 meter afstand, de parkeergarage op het Rokin en ook de parkeergarage The Bank bij het Rembrandtplein zijn op ca. 500 meter afstand.

Deze fijne kantoorruimte is gelegen in een kleinschalig kantoorgebouw aan de Kloveniersburgwal .

Recentelijk heeft het voorhuis een grote metamorfose ondergaan en er zijn thans zeven kantoorruimtes.

Deze kantoorruimte is verdeeld over de eerste en de tweede verdieping aan de voorzijde (splitlevel) en heeft een stoere industriŽle uitstraling. De verhuurbare vloeroppervlakte is ca. 165 m≤ en er is een fenomenaal uitzicht op de gracht.

De werkomgeving en de locatie zullen u enthousiast maken. Dit is oprecht een plek om trots op te zijn!
Indeling
Er is een ruime entree met een stoere voordeur. Met de lift of via het gemeenschappelijk trappenhuis zijn de diverse kantoorruimtes in het gebouw te bereiken.

Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste en de tweede verdieping. De entree is op de eerste verdieping.

De binnenkomst is in een grote open ruimte. Hier is ook de pantry die voorzien is van enige kastruimte, een vaatwasser en een vrijstaande grote koelkast. Er is een open verbinding met de kantoorruimte aan de voorzijde.

De kantoorruimte aan de voorzijde is hoger gelegen en via een stoere trap van hout en staal te betreden. Aan weerszijde van deze kantoorruimte zijn twee af te sluiten royale en lichte vertrekken die gebruikt kunnen worden als aparte kantoorkamers, een meetingroom, een wachtkamer etc. De hoogte in de drie vertrekken aan de voorzijde is uniek te noemen.

Er is een interne trap naar de 2de verdieping. De oppervlakte van deze ruimte is ca. 55 m≤.

Het gebouw is enkele jaren geleden gerenoveerd en er zijn 7 verschillende kantoorruimtes gerealiseerd. Er is bij deze renovatie gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

De moderne coatingvloer samen met de zwarte stalen deuren met een hoogte van ca. 2,50 meter, het nette hang- en sluitwerk, de schakelaars, de kabelgoten tegen het plafond, het ventilatiesysteem dat in het zicht is zorgen voor een industriŽle uitstraling en hedendaags werkcomfort.

De kantoorruimte heeft twee eigen toiletten. Daarnaast is er op de 3de verdieping een gemeenschappelijke toiletruimte met een dames- en een herentoilet.

Het kantoorpand is verder voorzien van een intercominstallatie, een personenlift en een goed onder-houden en ruim trappenhuis.
Locatie
Dit schitterende pand is gelegen in het bruisende Centrum van Amsterdam. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

Diverse tramlijnen stoppen allemaal op ca. 250 meter afstand. De Stopera met een openbare parkeergarage is op ca. 250 meter afstand, de parkeergarage op het Rokin en ook de parkeergarage The Bank bij het Rembrandtplein zijn op ca. 500 meter afstand. Het Centraal Station is op ca. 5 minuten fietsen en op het Rokin is de fraaie metrohalte van de Noord/Zuidlijn. Kortom deze stadse locatie is uiterst goed bereikbaar!

Voor de vrijdagmiddagborrel zijn er diverse hippe terrasjes, restaurants of een gezellige stamkroeg!
Huurcondities
- een huurperiode vanaf ťťn jaar;
- de betaling van de huurprijs is per maand;
- de waarborgsom of de bankgarantie is 3 maanden huur alsmede 3 maanden servicekosten en de BTW;
- huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet zal de
- huurprijs 21% worden verhoogd ten einde het financiŽle nadeel voor de verhuurder volledig te compenseren;
- de af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ 2003) zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Huurprijs
Ä 3.750,- per maand / Ä 45.000,- per jaar.

De servicekosten zijn Ä 150,- per maand. De servicekosten zijn voor het 1x per week schoonmaken van de gemeenschappelijke entree, de lift, het trappenhuis, de gemeenschappelijke toiletten op de derde verdieping en voor de verlichting van de gemeen-schappelijke ruimten, het gebruik van de lift en voor het waterverbruik.
Bijzonderheden
- de oppervlakte is ca. 165 m≤;
- in 2015 grondig gerenoveerd;
- kleinschalig kantoorpand
- 2 verdiepingen/split-level;
- een stoere en industriŽle uitstraling;
- er is een lift in het gebouw;
- aansluiting op Ziggo in de meterkast;
- er is een eigen c.v.-ketel;
- er is een eigen aansluiting voor gas en elektra;
- een zeer centrale en bruisende locatie;
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact