Taxaties
Voor bijvoorbeeld een financieringsaanvraag, een aan- of verkoopbeslissing, de afwikkeling van een nalatenschap, een verdeling tussen twee partners of voor het opstellen van de jaarrekening van uw onderneming wilt u de marktwaarde weten van uw woning of uw bedrijfsruimte. Een taxatie geeft u hier antwoord op.

Bij een taxatie wordt rekening gehouden met alle aspecten die van invloed (kunnen) zijn op de marktwaarde.

Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerd taxateur deze taxatie uitvoert. U bent bij ons aan het goede adres! Wij zijn ingeschreven in het register van de stichting VastgoedCert en in het register van de stichting Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). NVM-taxateurs hebben de verplichting een periodieke hercertificering te volgen. Zo blijft de kwaliteit van hun/onze kennis gewaarborgd.

Wij kunnen ook een zogenaamde waardeverklaring voor u verzorgen. Dit is een beknopt taxatierapport. De kosten voor een van waardeverklaring zijn lager dan de kosten voor een taxatierapport, maar een waardeverklaring is veelal niet toereikend voor een bank, de accountant of de fiscus.